Η Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί, στις Κάννες/AP Images
Η Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί, στις Κάννες/AP Images
ΑΚΜΗ

Η Κένταλ Τζένερ μιλάει -για ακόμη μία φορά- για την ακμή της και τα λέει ολόσωστα


Το θέμα της ακμής απασχολεί ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών στις ημέρες μας, ανάμεσά τους και πολλές δημοφιλείς star.

Μία από αυτές είναι και το διάσημο μοντέλο της οικογένειας Kardashian, Kendall Jenner. Η περσινή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Golden Globes είχε σχολιαστεί για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για έναν. Σε πολλές από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν ήταν εμφανής η ακμή στο πρόσωπο της Kendall Jenner.

Το makeup δεν κατάφερε να κρύψει σημάδια αλλά και σπυράκια που είχε στο πρόσωπό της και αυτή ήταν η αφορμή να γραφτούν διάφορα πικρόχολα σχόλια στα tabloids.

Η ίδια φέρνει ξανά στην επιφάνεια το θέμα της ακμής της, μόλις ένα χρόνο μετά τα δημοσιεύματα, με αφορμή τη συνεργασία της με γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στην ακμή.

Μιλάει ανοιχτά για το πώς αντιμετώπισε η ίδια όλα όσα διάβασε πριν ένα χρόνο αλλά και πώς αισθάνεται με τον εαυτό της.

Η πολυσυζητημένη φωτογραφία της Kendall Jenner, στις Χρυσές Σφαίρες το 2018/AP Images
Η πολυσυζητημένη φωτογραφία της Kendall Jenner, στις Χρυσές Σφαίρες το 2018/AP Images

«Θυμάμαι έναν χρόνο πριν ήμουν καλεσμένη πρώτη φορά σε βραβεία και ήμουν τρομερά ενθουσιασμένη, γιατί δε με είχαν ξανακαλέσει ποτέ πριν. Θυμάμαι τα πάντα από εκείνη τη μέρα, να κάνω το μακιγιάζ μου, έπειτα να περπατάω στο κόκκινο χαλί και πραγματικά θυμάμαι ότι ένιωθα τέλεια! Μου άρεσε πολύ το φόρεμά μου, τα μαλλιά μου, το μακιγιάζ μου. Ύστερα θυμάμαι να μπαίνω στο διαδίκτυο και να βλέπω όλα αυτά τα άσχημα σχόλια που έγραφαν για την επιδερμίδα μου. Είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα με την ακμή όταν ήμουν μικρή. Κατέστρεψε ολοκληρωτικά την αυτοεκτίμησή μου – δεν κοιτούσα καν τους ανθρώπους όταν τους μιλούσα».

Αξίζει να τονίσουμε ξανά ότι η ακμή είναι κάτι που υπάρχει στις ημέρες μας σε γυναίκες που βρίσκονται στην εφηβεία αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Οι λόγοι είναι αρκετοί και μπορεί να υπάρξει αντιμετώπιση, μετά τη συμβουλή γιατρου.

Δυστυχώς είναι κάτι που φθείρει ψυχολογικά πολλούς ανθρώπους και δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Το να υπάρχουν ταμπού και να αντιμετωπίζουμε την ακμή σαν κάτι πρωτόγνωρο ή σαν κάτι άξιο σχολιασμού το 2019, είναι το λιγότερο λυπηρό.

Το video για τη νέα συνεργασία της Kendall Jenner.

Η Kendall Jenner είναι μία από τις διάσημες που έσπασε αυτό το φράγμα και στη νέα της συνεργασία με εταιρεία που ειδικεύεται στην ακμή, επιλέγει τη φωτογραφία για την οποία σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε φορά!