Charlize Theron/Ap Images
Charlize Theron/Ap Images
ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των Gloden Globes 2019


Κάνοντας ουσιαστικά την έναρξη της σεζόν των βραβείων του 2019, οι Χρυσές Σφαίρες συγκέντρωσαν για μία ακόμη χρονιά, κάποια από τα μεγαλύτερα αστέρια της μεγάλης οθόνης, σε μία τελετή που πολλοί αναφέρουν ως προάγγελο των Όσκαρ. 

Φέτος, η μόδα, τα μαλλιά και το make-up που επέλεξαν οι διάσημες ήταν σε έντονα χρώματα, colourful, όπως το περιγράφουν τα ξένα μέσα.

Οι εμφανίσεις ήταν πραγματικά υπέροχες, από την baby blue Valentino τουαλέτα της Lady Gaga, μέχρι το φόρεμα-παντελόνι της Julia Roberts, οι διάσημες ήταν πραγματικά άκρως εντυπωσιακές.

Σε εξίσου εντυπωσιακό στιλ κινήθηκε και το beauty look των celebrities, με κάποιες να μας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα, με μικρές λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά.

Αξίζει όμως να κάνουμε zoom σε αυτές τις λεπτομέρειες και να αναλύσουμε τα beauty στοιχεία κάθε διάσημης, που έκαναν τη διαφορά.

Lady Gaga/Ap Images
Lady Gaga/Ap Images

H Lady Gaga είπε ναι στο απόλυτο χρώμα της σεζόν. Το μπλε πρωταγωνίστησε τόσο στο μακιγιάζ της, στη μεταλλική απόχρωση για ένα messy smokey look, αλλά και στα μαλλιά της, τα οποία τα είχε βάψει σε μία απαλή παστέλ απόχρωση. 

Julia Roberts/ Ap Images
Julia Roberts/ Ap Images

Δε μας έχει απογοητεύσει ποτέ και δεν το έκανε για μία ακόμη χρονιά. Ο λόγος για την εντυπωσιακά όμορφη, σε φυσικούς τόνους, Julia Roberts. Η vague ήταν η πινελιά που έδωσε ρετρό χαρακτήρα στην εμφάνισή της, ενώ για το μακιγιάζ απέφυγε τις υπερβολές και ανέδειξε με τον πιο φυσικό τρόπο τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.

Emma Stone/Ap Images
Emma Stone/Ap Images

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα του κόκκινου χαλιού, Emma Stone ήταν απλή και κομψή. Ένα απαλό, glossy ροζ κραγιόν αρκούσε για να αναδείξει τα χείλη της, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε χαλαρούς κυματισμούς για να παραμείνει chic and classy.

Emily Blunt/Ap Images
Emily Blunt/Ap Images

Στα χρώματα του πάγου κινήθηκε η Emily Blunt, τόσο στιλιστικά όσο και με το μακιγιάζ της. Η ψυχρή ασημί σκιά και τα nude χείλη ήρθαν σε απόλυτη ισορροπία με τα ξανθά μαλλιά της και τη λευκή της επιδερμίδα. Ένα beauty style που η ίδια μπορεί να υποστηρίξει άψογα!

Saoirse Ronan/Ap Images
Saoirse Ronan/Ap Images

Δε γίνεται να μην σχολιάσουμε τα πορτοκαλί χείλη και τα έντονα, τονισμένα φρύδια της Saoirse Ronan. Πολλοί λένε πως το πορτοκαλί κραγιόν έρχεται να αντικασταστήσει το αγαπημένο, κόκκινο. Η Saoirse Ronan απέδειξε πως η συγκεκριμένη απόχρωση έχει τη δύναμη να το κάνει αυτό. Συμφωνείτε;

Dakota Fanning/Ap Images
Dakota Fanning/Ap Images

Fresh and healthy είναι το look που ταιριάζει στην Dakota Fanning και το επέλεξε και για την εμφάνισή της στις Χρυσές Σφαίρες. Ένα κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση και ένα χαμηλό updo ήταν αρκετά για να ολοκληρώσουν την χθεσινή της εμφάνιση.

Jodie Comer/Ap Images
Jodie Comer/Ap Images

To eyeliner στην πιο απλή του μορφή, ίσα να τονίζει το άνω κινητό βλέφαρο και να δημιουργεί cat eye σχήμα. Η Jodie Comer άφησε στην άκρη τις υπερβολές στο beauty style της για να αναδείξει το εντυπωσιακό, μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

Charlize Theron/Ap Images
Charlize Theron/Ap Images

Ο ορισμός του classy, elegant style ήταν στο πρόσωπο της Charlize Theron χθες το βράδυ. Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να κάνει ίσια τα μαλλιά της και να πιάσει τα μισά, χαμηλά. Ένα smokey σε γήινους τόνους και χείλη σε nude ήταν αρκετά για να ολοκληρώσει το αριστοκρατικό στιλ που τη χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια.

Caitriona Balfe/Ap Images
Caitriona Balfe/Ap Images

Η πιο fashionable πινελιά της σεζόν που δεν είναι άλλη από τα hair clips δεν έλειπε φυσικά από τις Χρυσές Σφαίρες. Η Caitriona Balfe ανέδειξε το καρέ χτένισμά της με hair clips διακοσμημένα με στρας. Όσο για το μακιγιάζ της επέλεξε παστέλ τόνους για το κινητό της βλέφαρο και απαλά χείλη που έμοιαζαν σχεδόν με φυσικά.

Janelle Monae/Ap Images
Janelle Monae/Ap Images

Το πιο εντυπωσιακό headpiece το είδαμε στην Janelle Monae. To χρυσό turban της μας ταξίδεψε σε άλλη εποχή, ενώ ταίριαζε απόλυτα με τη δημιουργία που είχε επιλέξει να φορέσει για το κόκκινο χαλί.

Jessica Chastain/ Ap Images
Jessica Chastain/ Ap Images

Με τόσο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, η Jessica Chastain δε χρειάζεται υπερβολές στο beauty look της για να μας εντυπωσιάσει. Η ίδια το γνωρίζει καλά αυτό, γι αυτό περιορίστηκε σε ένα πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν και σε ένα updo με όγκο στις ρίζες, το οποίο τη βοήθησε να αποκαλύψει τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια που είχε διαλέξει για τη μεγάλη βραδιά!