Instagram
Instagram
STREET DELI

Street Deli: Το μαγαζί του Πέτρου Κωστόπουλου μόλις άνοιξε και δεν είναι ένα ακόμα σαντουιτσάδικο


Στην οδό Καψάλη 10 στο Κολωνάκι, το «Street Deli» μόλις έκανε πρεμιέρα και δεν είναι ένα ακόμα σαντουιτσάδικο στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί δεν θα βρεις απλά κάτι γρήγορο, εύκολο και πρόχειρο: δεν είναι αυτή η λογική του φιλόδοξου και πολλά υποσχόμενου μαγαζιού.

Το μαγαζί δίνει άλλη αξία στο σάντουιτς. Αν επισκεφθείς το μαγαζί, ετοιμάσου για γκουρμέ καταστάσεις με άρωμα από Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

Σάντουιτς θηριώδη που λιώνουν στο στόμα και δίνουν άλλες διαστάσεις στο «τετριμμένο» σάντουιτς που έχει απλά τη γέμιση της αρεσκείας σου. Στο Street Deli δεν θα βρεις μόνο σάντουιτς αλλά και πιάτα με αγαπημένες αλλά αναβαθμισμένες γεύσεις: comfort food σε άλλο επίπεδο.

Πριν από λίγους μήνες, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το νέο μαγαζί του Κολωνακίου είχε μιλήσει στη BOVARY για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα που έχει στόχο να μπει στη καρδιά των Αθηναίων. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ενθουσιασμένος για το νέο του «παιδί».

Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στη Μυρτώ Λοβέρδου: «Αυτή την εποχή ετοιμάζεται ένα καινούργιο σαντουιτσάδικο, το Street Deli στην οδό Καψάλη στο Κολωνάκι. Δεν είναι σάντουιτς σαν κι αυτά που ξέρουμε. Εχω μαζέψει συνταγές από τη Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες και θέλω να κάνω κάτι καινούργιο. Αυτό είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ, κάτι σοβαρό και σταθερό».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μαλούχος συνεργάστηκαν για να φέρουν κάτι εντελώς καινούριο στο Κολωνάκι. Και όλα δείχνουν ότι το εγχείρημά τους θα βρει την ανταπόκριση που ψάχνει.

Το Street Deli είναι πλέον γεγονός και άνοιξε τις πόρτες του την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

 

Facebook: Street Deli

Ιnstagram: Street_Deli

Kαψάλη 10, Κολωνάκι

Διαβάστε επίσης:  Πέτρος Κωστόπουλος: «Θέλω να ξαναέχω μια κανονική ζωή»