Shutterstock
Shutterstock
SNEAKERS 2019

Tα sneakers του 2019 έχουν χρώμα, άνεση και στιλ -Πώς να τα φορέσεις


Η εύρεση του τέλειου ζευγαριού sneakers δεν είναι εύκολη υπόθεση -είναι σχεδόν τόσο δύσκολη όσο η εύρεση του καλύτερου τζιν.

Για να σας βοηθήσουμε, σας ενημερώνουμε για τα σχέδια κλειδιά, από τα πιο cool chunky sneakers μέχρι τα καλύτερα trainers.

Σχεδόν κάθε σχεδιαστής δημιούργησε τo δικό του σχέδιο -από τον οίκο Chloé στο Gucci και Fendi. Tα trainers της σεζόν χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα high-fashion dad sneakers τύπου Balenciaga και Stella McCartney και στη συνέχεια super-κομψά και sleek σιλουέτες, όπως αυτά του Bottega Veneta.

Και δεν είναι μόνο τα designer αθλητικά που εντυπωσιάζουν.

Οι φαν της Puma και της Adidas απολαμβάνουν και εκείνοι τα χρώματα και τις μεγαλοπρεπείς σόλες των chunky αθλητικών παπουτσιών.

Μία από τις αγαπημένες μας τάσεις για την άνοιξη του 2019, είναι τα κομψά και μίνιμαλ μπεζ σύνολα, με λευκά αθλητικά. Από την άλλη, τα Scandi girls φορούν τα δικά τους με midi φορέματα και μίνι φούστες και αυτός ο τρόπος θα συνεχιστεί και το 2019.

Όσο για το τρέξιμο ή το γυμναστήριο, πάντα αξίζει να ξοδέψετε λίγα παραπάνω χρήματα και να επενδύσετε σε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά. Πλέον είναι τόσο κομψά που μπορούν να φορεθούν ακόμα και στο brunch.

Δείτε πως τα φορούν οι αγαπημένες μας influencers.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May or may not be asleep. I can tell you that 5 degrees felt like -5 degrees today and my photographer and I deserve cups of tea and heated blankets for the rest of time ❄️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsey Holland (@ropesofholland) στις 4 Ιαν, 2019 στις 8:13 πμ PST

Balenciaga, Browns