MAYBELLINE
MAYBELLINE
BLUE MASCARA

Το trend στο μακιγιάζ ματιών που αναζητούν με μανία οι γυναίκες στο Pinterest


Στον κόσμο της ομορφιάς το Pinterest, μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης φωτογραφιών, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να μαθαίνουμε όλες τις τάσεις πρώτες και φυσικά να τις εφαρμόζουμε και να γινόμαστε στο λεπτό beauty trendsetters!

Kαι όσα περισσότερα κλικ γίνονται για μια τάση,  τόσο πιο σίγουρο είναι πως θα τη δούμε σύντομα και στους δρόμους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα με την μπλε μάσκαρα! Ναι καλά διαβάσατε, η μπλε μάσκαρα είναι ξανά στην μόδα για να διαψεύσει όσες θεωρούσαν ότι πρόκειται μόνο για ένα καλοκαιρινό trend. Η αναζήτησή της έχει αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό και αυτό σημαίνει πρακτικά ότι φέτος το φθινόπωρο τολμάμε χρώμα με ένταση στο μακιγιάζ των ματιών.

Και ενώ είμαστε ευγνώμονες που η τάση στο μακιγιάζ είναι το όσο πιο φυσικό look χωρίς υπερβολές, σε απαλούς τόνους και make up που δείχνει σχεδόν γυμνό, θα ενδώσουμε στην γοητεία μιας μπλε μάσκαρα για το εντυπωσιακό εφέ που χαρίζει στα μάτια!

Blue electric, μπλε του μεσονυκτίου ακόμα και έντονες, pop γαλάζιες, οι βλεφαρίδες μας φέτος θα έχουν όλες τις αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας και θα μας ταξιδεύουν. Δίνουν απίστευτη ένταση στο βλέμμα, ταιριάζουν απόλυτα στα γαλανά μάτια και κάνουν υπέροχη αντίθεση με τα καστανά και μαύρα. Επιλέξτε μια μπλε μάσκαρα, όχι μόνο για βραδινό make up, αλλά και για το πρωί από μόνη της με φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο και θα κάνετέ μια statement εμφάνιση που θα συζητιέται για καιρό.

Δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο. Αν ψάχνατε έναν τρόπο να πετύχετε ξεχωριστό μακιγιάζ ματιών με μία μόνο κίνηση η μάσκαρα με χρώμα είναι το απόλυτο trend της σεζόν!

Διαβάστε επίσης: Γνωστή make up artist φωτογραφίζεται με και χωρίς μακιγιάζ για σημαντικό λόγο