Vichy
Vichy
VICHY

Dercos Densi-Solutions- Η νέα σειρά της Vichy για πιο πυκνά μαλλιά


Με το χρόνο παρατηρούνται 3 συμπτώματα.Τα μαλλιά γίνονται λιγότερο πυκνά , πιο λεπτά και λιγότερο ανθεκτικά.

Η μάζα τους μειώνεται και τα μαλλιά αποδυναμώνονται. Δεν μιλάμε μόνο για τριχόπτωση των μαλλιών και μείωση του αριθμού των τριχών αλλά και απώλεια της πυκνότητας και του όγκου τους. Η λέπτυνση της μάζας επέρχεται με την ηλικία και παρατηρούνται τα ακόλουθα:

1 Τα μαλλιά γίνονται πιο λεπτά και πιο αραιά παρουσιάζοντας ελάττωση της πυκνότητας τους

2 Το τριχωτό της κεφαλής γίνεται πιο ορατό και τα μαλλιά λιγότερο πλούσια

3 Πιο σκληρά, θαμπά εύθραυστα, σπάνε πιο εύκολα

Σε όλα αυτά έρχεται να δωσει λύση η Vichy παρουσιάζοντας, τα τρία εξειδικευμένα προϊόντα του νέου προγράμματος Densi-Solutions που εχουν συνεργατική και συμπληρωματική δράση ενάντια στα τρία σημάδια της απώλειας της μάζας μαλλιών.

Μια σειρά 3 προϊόντων, καθένα εκ των οποίων περιέχει ενεργά συστατικά, ειδικά επιλεγμένα για να προσφέρουν στοχευμένη δράση. Αντιοξειδωτικά και οξυγονωτικά

ενεργά συστατικά που δρουν στο τριχωτό της κεφαλής, πυκνωτικά και τονωτικά ενεργά συστατικά που βελτιώνουν την ποιότητα των ινών, για αποτέλεσμα από τη ρίζα ως τις άκρες.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα .Σε έξι εβδομάδες, ανακτάται η μάζα των μαλλιών.

Μια απίστευτη εμπειρία περιποίησης.

Ένα προϊόν είναι χρήσιμο, μόνο αν χρησιμοποιείται τακτικά. Γι’ αυτό, τα Εργαστήρια Vichy δημιούργησαν μια θεραπευτική λοσιόν με ανεπανάληπτη υφή.

Ανάλαφρη σαν το νερό, χωρίς όμως να πρέπει να βρέξετε τα μαλλιά σας, διεισδύει αμέσως στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας ένα υπέροχο, αναζωογονητικό άρωμα τζίντζερ, μέντας και μενθόλης.

Shutterstock
Shutterstock

Concentre Createur De Masse Capillaire

Στην καρδιά του προϊόντος αυτού, ο συνδυασμός δυο ισχυρών ενεργών συστατικών:

της Ρεσβερατρόλης, μιας ουσίας πλούσιας σε πολυφαινόλες με εξαιρετικά υψηλή αντιοξειδωτική δράση, και της Stemoxydine,ενός πατενταρισμένου οξυγονωτικού μορίου.

Για πρώτη φορά, μια σύνθεση συνδυάζει τα δύο αυτά συστατικά και παρουσιάζει αποτελεσματικότητα στην πυκνότητα των μαλλιών.

Στις 6 εβδομάδες, τα μαλλιά είναι πιο πυκνά. Για άμεσα αποτελέσματα, τα πολυμερή φορμαρίσματος προσφέρουν όγκο από τη ρίζα ως τις άκρες. Μια σύνθεση κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Η σύνθεση, με όλη τη ρευστότητα μιας λοσιόν για να εφαρμόζεται εύκολα στη ρίζα των μαλλιών, απορροφάται γρήγορα χωρίς να δημιουργεί λιπαρότητα ή κολλώδη αίσθηση. Αναδύει υπέροχο αναζωογονητικό άρωμα και προσφέρει δροσερή αίσθηση φρεσκάδας. Όντας

δερματολογικά ελεγμένο, το συμπύκνωμα αυτό είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής.

Δεν περιέχει πάραμπεν, θείο, χρωστικές ή σιλικόνη.

Δοσολογία:

20 δόσεις με την αντλία ημερησίως για 6 εβδομάδες. Δεν ξεβγάζεται.

1 Χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 τμήματα

2 Εφαρμόστε 5 δόσεις σε κάθε τμήμα

3 Κάντε μασάζ με τα δάχτυλά σας, για να βοηθήσετε το προϊόν να απορροφηθεί

Vichy
Vichy

Shampooing Epaisseur

Το σαμπουάν αυτό δρα στο τριχωτό της κεφαλής, για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό σταμαλλιά, από τη ρίζα ως τις άκρες. Δυναμώνει τις ίνες των τριχών, για να κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια.

+40% όγκος από την πρώτη εφαρμογή. Εμπεριέχει Ραμνόζη, η οποία βελτιώνει την ποιότητα του τριχωτού κεφαλής, για να κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και πιο ανθεκτικά. Επίσης, είναι εμπλουτισμένο με Filloxane, για να ενισχύσει τις ίνες των τριχών και να αυξήσει τη διάμετρό τους. Τέλος, η Βιταμίνη Ε προσφέρει προστασία ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, που μπορεί να αλλοιώσουν τη δομή του θύλακα και να καταστρέψουν την τρίχα.

Η διάφανη, ανάλαφρη υφή του μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό που ξεβγάζεται εύκολα. Τα πολυμερή τελειοποίησης διευκολύνουν το φορμάρισμα, ενώ το άρωμά του χαρίζει αμέσως αίσθηση φρεσκάδας.Όντας δερματολογικά ελεγμένο, το σαμπουάν αυτό

είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής. Ένα προϊόν για μετά το λούσιμο, εμπλουτισμένο με γλυκερόλη για να προσφέρει ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής. Περιποιείται σε βάθος τις ίνες των τριχών, εμπεριέχοντας τόσο επανορθωτικά Céramides R όσο και

κερί Candelilla για ενδυνάμωση˙ μια εξαιρετική θρεπτική δράση που τονώνει την τρίχα χαρίζοντάς της ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση. Περιέχει επίσης Ραμνόζη, η οποία βελτιώνει την ποιότητα του τριχωτού, καθώς και Βιταμίνη Ε, που προστατεύει ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

Vichy
Vichy

Baume Epaisseur Regenerant

Ένα προϊόν για μετά το λούσιμο, εμπλουτισμένο με γλυκερόλη για να προσφέρει ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής. Περιποιείται σε βάθος τις ίνες των τριχών, εμπεριέχοντας τόσο επανορθωτικά Céramides R όσο και κερί Candelilla για ενδυνάμωση˙ μια εξαιρετική θρεπτική δράση που τονώνει την τρίχα χαρίζοντάς της ελαστικότητα και ανάλαφρη αίσθηση. Περιέχει επίσης Ραμνόζη, η οποία βελτιώνει την ποιότητα του τριχωτού, καθώς και

Βιταμίνη Ε, που προστατεύει ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

Μια υπέροχη, απαλή τζελ-κρέμα που λιώνει αμέσως, για να δράσει στο τριχωτό της κεφαλής και να προσφέρει απαλότητα, λάμψη και τόνωση. Τα μαλλιά γίνονται 3,8 φορές πιο λαμπερά από την πρώτη εφαρμογή. Χάρη στη μικρή περιεκτικότητά της σε έλαια, δεν βαραίνει τα μαλλιά και ενισχύει τα αποτελέσματα του σαμπουάν, για ακόμα περισσότερο όγκo. Εφαρμόστε ως τις άκρες των μαλλιών, αφήστε να δράσει για ένα λεπτό, και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.Όντας δερματολογικά ελεγμένο, το συμπύκνωμα αυτό είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής. Δεν περιέχει πάραμπεν, θείο, χρωστικές ή σιλικόνη.


 

Vichy
Vichy