Zara.com
Zara.com
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ

Το θηλυκό, ροζ μεταλλιζέ κοστούμι που θα σε κάνει να αφήσεις τα φορέματα φέτος τις γιορτές


Ένα σύνολο που συνδυάζει δύο τάσεις, τα metallics και το ανδρόγυνο, θα γίνει αφορμή να απαρνηθείτε ακόμα και το αγαπημένο σας φόρεμα.

Ήδη από τα μέσα Νοεμβρίου, οι πρώτες χριστουγεννιάτικες νότες έχουν αρχίσει να «ακούγονται» στη ζωή μας. Στολισμοί, λαμπάκια που δειλα- δειλά αρχίζουν να τρεμοπαίζουν, κουραμπιέδες και μελομακάρονα που φιγουράρουν στις βιτρίνες των φούρνων και γιορτινά σύνολα που γεμίζουν τις κρεμάστρες των καταστημάτων. 

Και όσο αυτές οι εικόνες επαναλαμβάνονται τόσο η επιθυμία μας για γιορτινές αγορές αυξάνεται. 

Θα ήταν τεράστιο ψέμα αν γράφαμε πως δεν έχουμε αναρωτηθεί με τι outfits θα συνοδέψουμε τα φετινά γιορτινά βράδια. Κι ενώ κάθε χρόνο, πρωταγωνιστούν τα υπερπολυτελή φορέματα και οι περίτεχνες φούστες, φέτος, την παράσταση (και την καρδιά μας) έχει κλέψει ένα κοστούμι. 

Πρόκειται γι' αυτό εδώ τo deux pieces σύνολο από τα Ζara σε dusty pink (λερωμένο ροζ) απόχρωση, μεταλλιζέ υφή, σατέν ύφασμα. Αποτελείται από αμάνικο τοπ με βαθύ κόψιμο στο ντεκολτέ και παντελόνι που σταματά στο ιδανικό ύψος: Μερικά εκατοστά πάνω από τον αστράγαλο. 

Σικ, ανδρόγυνο, αλλά ταυτόχρονα θηλυκό και γκλάμορους και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας που θέλει τα metallics (όπως γράφαμε κι εδώ) να είναι στην πρώτη γραμμή των γιορτινών trend. Το καλύτερο; Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να το αποκτήσετε. 

Το σατέν τοπ θα το βρείτε εδώ (22, 95 ευρώ)

και το παντελόνι του, θα το βρείτε εδώ (29,95 ευρώ).