Η συλλογή μακιγιάζ Les Beiges του οίκου Chanel κάνει την φυσική ομορφιά, στιλ | 0 bovary.gr
Η συλλογή μακιγιάζ Les Beiges του οίκου Chanel κάνει την φυσική ομορφιά, στιλ | 0 bovary.gr
CHANEL

Η συλλογή μακιγιάζ Les Beiges του οίκου Chanel κάνει την φυσική ομορφιά, στιλ


Το 2013, η συλλογή LES BEIGES έκανε το φυσικό, στιλ.

Ένα beauty μανιφέστο διαμορφωμένο με απλότητα, κομψότητα, ελευθερία και αυθεντικότητα. Πέρα από την μόδα και τις εποχές, αυτή η παγκόσμια φυσική ομορφιά ήταν φωτεινή, λαμπερή και διαχρονική, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους, ανεξάρτητα από την στιγμή της ημέρας ή του χρόνου. Το makeup έγινε εύκολο και διαισθητικό.

Το 2018, η LES BEIGES επαναφέρει το nude στιλ που παίζει με τους δικούς του κανόνες.

Η επιδερμίδα γίνεται διάφανη, αποκαλύπτοντας την υφή του δέρματος. Φυσικές αποχρώσεις ρουζ δίνουν χρώμα στα ζυγωματικά και τα χείλη για να αναδείξουν την λάμψη και να υπερτονίσουν την υγιή όψη, ενώ τα μάτια  τονίζονται ελάχιστα με απαλούς τόνους. Και επειδή δεν υπάρχει ένα nude, αλλά πολλά, η LES BEIGES προσαρμόζεται τώρα σε όλους τους τόνους του δέρματος με μια ευρεία παλέτα αποχρώσεων και μια συνολική προσέγγιση (επιδερμίδα, μάτια, χείλη) που ενισχύει τη φυσική ομορφιά όλων των γυναικών.

SHEER HEALTHY GLOW TINTED GLOW MOISTURIZER SPF 30/PA++

Με τη μικρή, πρακτική μορφή και την ελαφριά κάλυψη, το Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30/PA++ είναι ο ιδανικός σύντροφος για όλες τις γυναίκες! Ντυνει την επιδερμίδα με ένα διακριτικό χρωματισμένο πέπλο.

Ένα υγιές, λαμπερό, πέπλο.

Ένα διάφανο υγρό που χαρίζει ομοιομορφία. το Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer SPF 30/PA++ ενισχύει φυσικά το δέρμα με μία λαμπερή λάμψη. Η ντελικάτη και μεταξένια υφή του ομογενοποιείται αμέσως επάνω στο δέρμα για ένα ανεπαίσθητο, φυσικό αποτέλεσμα με που δίνει την αίσθηση του σατέν. Ένας στιγμιαίο ρετούς και φίλτρο, ενυδατώνει και ενισχύει την υφή του δέρματος μόλις εφαρμοστεί. 

Η επιδερμίδα στολίζεται με ένα διάφανο αποτέλεσμα

Φτιαγμένο με το Healthy Glow Booster, το οποίο διαθέτει μια  χρωστική ουσία από ορυκτά που αλληλεπιδρά με το κόκκινο φως, το LES BEIGES Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer ομορφαίνει το δέρμα με ένα διακριτικό ρόδινο φωτοστέφανο για μια φρέσκια και υγιή λάμψη. Σε συνδυασμό με τη μαλακή πούδρα που εστιάζει στις ατέλειες, εξασφαλίζει τη βέλτιστη αντανάκλαση του φυσικού φωτός για μια εντελώς λεία και διάφανη επιδερμίδα. Μαζί, ομαλοποιούν την επιφάνεια του δέρματος και αποκαλύπτουν την πραγματική του ακτινοβολία.

Το LES BEIGES Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer περιέχει επίσης εκχύλισμα καλαγχόης, σε συνδυασμό με αντηλιακό SPF 30 / PA ++ για πλήρη προστασία του δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών δημιουργεί μια ασπίδα υψηλής προστασίας αφήνοντας παράλληλα το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα. Το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα της καλαγχόης αναπαράγει τη λάμψη που αποκτά το δέρμα μετά από μία ημέρα στην ύπαιθρο. Την ίδια στιγμή, ένα παράγωγο υαλουρονικού οξέος παρέχει ενυδάτωση για μια υπέροχη αίσθηση άνεσης που διαρκεί όλη την ημέρα.

Beauty for all women

Ανεξάρτητα από την εποχή ή τον τόπο, το LES BEIGES Sheer Healthy Glow Tinted Moisturizer χωρά άνετα μέσα στην γυναικεία τσάντα για άψογη και ασφαλή χρήση. Εφαρμόζεται με ευκολία, γλιστρώντας απαλά από τα άκρα των δακτύλων και καθίσταται αναντικατάστατος σύμμαχος για την υγιή λάμψη της επιδερμίδας. 

Διατίθεται σε έξι αποχρώσεις, προσαρμοσμένο στις ανάγκες όλων των γυναικών.

HEALTHY GLOW LUMINOUS MULTI-COLOUR POWDER

Μια limited edition, exclusive δημιουργία, η πούδρα Healthy Luminous Multi-Colour Powder διαθέτει μια διαβάθμιση χρωμάτων για άμεση ακτινοβολία.

Λάμψη οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Το LES BEIGES διαθέτει έναν συνδυασμό χρωμάτων που φωτίζει τον τόνο του δέρματος, αναδεικνύει τα μάγουλα και δημιουργεί την αίσθηση μιας φωτεινής, φυσικής και υγιούς λάμψης, σαν να περάσατε μια μέρα στην εξοχή. Η διάταξη των αποχρώσεων περιλαμβάνει μπεζ τόνους διαφορετικής έντασης, με ελαφρώς ροζ ή πορτοκαλί αποχρώσεις με πιο ζωντανές παραλλαγές για τα μάγουλα. Η ιδιαίτερα άνετη φόρμουλα εμπλουτίζεται με βούτυρο καριτέ και κερί μέλισσας.

Μια αρμονία που τα συνδυάζει όλα

Διαισθητική και παιχνιδιάρικη, η εφαρμογή του  Healthy Luminous Multi-Colour Powder ανταποκρίνεται σε κάθε προσδοκία και επιθυμία. 

Η θήκη παρουσιάζει μια αρμονία πολλών αποχρώσεων. Εφαρμόστε σε περιοχές του προσώπου που δέχονται περισσότερο φως, για ένα διακριτικό αποτέλεσμα ή σε ολόκληρο το πρόσωπο για λαμπερή επιδερμίδα. Περάστε απαλά το βουρτσάκι με το σχήμα μισοφέγγαρου σε όλη την έκταση της πούδρας για να συνδυάσετε τέλεια τις διαφορετικές αποχρώσεις.

Λεπτό και διάφανο, φωτεινό και λαμπερό, το μακιγιάζ γίνεται άρτιο και οικοδομήσιμο, δίνοντας ένταση με κάθε πινελιά. 

Βγαίνει σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις.

HEALTHY GLOW SHEER COLOR STICK

Μετά την επιτυχία του LES BEIGES Ηealthy Glow Sheer Color Stick, o oίκος CHANEL επεκτείνει την παλέτα χρωμάτων για τα μάγουλα με μια νέα απόχρωση: Nº25. 

Με το on-the-go LES BEIGES Ηealthy Glow Sheer Color Stick, τα πάντα πηγαίνουν. Φρέσκο και βελούδινο, “χτίζει” και τονίζει τα ζυγωματικά με μια πινελιά χρώματος για αποτέλεσμα φυσικής και υγιούς λάμψης. Η εφαρμογή είναι απλή, καθώς απλώνεται πανεύκολα με τις άκρες των δαχτύλων: δεν χρειάζεται πινέλο.

Απλώς εφαρμόστε το στικ στα μάγουλα και, στη συνέχεια, αναμίξτε την ελαφριά και μαλακή υφή με τα δάχτυλα.

Είναι αλάνθαστο: είναι αδύνατο να το εφαρμόσετε λάθος. Η κρεμώδης υφή του γλιστρά απαλά πάνω στο δέρμα, λιώνει και αναμειγνύεται εύκολα για ένα φρέσκο, ακτινοβόλο και διάφανο αποτέλεσμα μακιγιάζ. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε το αποτέλεσμα: όσο περισσότερο εφαρμόζετε, τόσο πιο έντονο είναι το χρώμα. Όσο περισσότερο το αναμείξετε, τόσο πιο μαλακό, λεπτό άρα και φυσικό το αποτέλεσμα. Το ρουζ δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Η άνεση στην καρδιά της σύνθεσης της φόρμουλας

Με βάση του το κερί μέλισσας, το LES BEIGES Ηealthy Glow Sheer Color Stick προσφέρει την αίσθηση ενός δεύτερου δέρματος και απόλυτης άνεσης. Η φόρμουλα αφήνει πίσω μια διακριτική δόση περλέ χρωμάτων για να αναδείξει τη φυσική ακτινοβολία της επιδερμίδας με διάφανο αποτέλεσμα.

Παρουσιάζεται είτε ως στικ είτε σε ένα on-the-go πακέτο, το  LES BEIGES Ηealthy Glow Sheer Color Stick βγαίνει σε μία νέα ροζ-κόκκινη απόχρωση: Ν ° 25.

HEALTHY GLOW NATURAL EYESHADOW PALETTE

Η υγιής λάμψη δεν εξαρτάται μόνο από την επιδερμίδα. Εξασφαλίζεται επίσης με το sparkling λαμπερό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η CHANEL φέρνει το LES BEIGES Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette σε δύο νέες αρμονίες.

Μια ποικιλια φυσικών αποχρώσεων για τα μάτια.

Για να φωτίσει και να εντείνει το βλέμμα, η CHANEL επέλεξε προσεκτικά δύο νέες αρμονίες, που αποτελούνται από φωτεινές μέχρι πιο σκούρες, ματ και σατέν σκιές ματιών.

Η ανοιχτή σκιά φωτίζει τα μάτια. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το βλέφαρο, μόνη της ή ως βάση κάτω από άλλο χρώμα, για ένα λαμπερό φυσικό αποτέλεσμα μακιγιάζ. Μπορεί να αναμειχθεί με πιο σκούρες αποχρώσεις στη βάση των βλεφαρίδων για περισσότερη ένταση και αντίθεση στα μάτια. Μόνες τους, οι πιο σκούρες αποχρώσεις ορίζουν το περίγραμμα των ματιών και ανοίγουν το βλέμμα.

Μια απαλή και μεταξένια υφή

Λεπτές και κρεμώδεις, οι σκιές ματιών γλιστρούν εύκολα πάνω στο δέρμα. Λαμβάνεται με το applicator, και δουλεύονται με πινέλο ή τις άκρες των δακτύλων.

Οι σκιές ματιών μπορούν να συνδυαστούν όλες μαζί. Λόγω της σύνθεσης που αντανακλά το φως, το χρώμα παραμένει φωτεινό και λείο όλη την ημέρα, χωρίς να μουτζουρώνεται.

Μαλακές και άνετες, οι αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα και προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες.

Πολλές χρήσεις

Κάθε μία από τις παλέτες περιέχει πέντε χρώματα που είναι εύκολο να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις, αποκαλύπτοντας ένα πλήθος από συνδυασμούς για τα μάτια, από πιο φυσικά έως πιο έντονα.

Φοριούνται μόνες τους ή συνδυαστικά, και είναι αλάνθαστες. Πολλαπλών χρήσεων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση, highlighter ή σκιά ματιών. Είτε έντονα, διακριτικά τονισμένα ή φωτισμένα με φυσικό τρόπο, τα μάτια λάμπουν συνεχώς.

Οι παλέτες ματιών κυκλοφορούν σε τρεις διαφορετικές αρμονίες για να ταιριάζουν με όλους τους τύπους δέρματος.

Light
Medium
Deep

Η θήκη περιλαμβάνει ένα μεγάλο καθρέφτη και δύο applicators:

-ένα βουρτσάκι 
-ένα μαλακό πινέλο με άκρη σαν σφουγγάρι

HEALTHY GLOW LIP BALM 


Τα χείλη μπορούν να ακτινοβολούν με λάμψη εξίσου με το πρόσωπο. Γι’ αυτό η σειρά LES BEIGES προσφέρει το Healthy Glow Lip Balm για ακόμα μία φορά.

Ένα μεταξένιο χάδι στα χείλη

Φτιαγμένο με την ίδια ανάγκη για άνεση και ελευθερία, το Healthy Glow Lip Balm προσφέρει ένα διάφανο αποτέλεσμα μακιγιάζ, προστατεύει όλο το χρόνο και σχηματίζει ένα μαλακό πέπλο προστασίας στην επιφάνεια των χειλιών, τα οποία είναι συχνά είναι αποδυναμωμένα. Όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από την εποχή, ενυδατώνει και αναζωογονεί το φυσικό χρώμα του χειλιών για ένα φωτεινό, φυσικό και διάφανο αποτέλεσμα.

Μια ασπίδα απαλότητας

Με την κρεμώδη υφή του που λιώνει, εμπλουτισμένη με βούτυρο moringa, Healthy Glow Lip Balm θρέφει, προστατεύει και τυλίγει τα χείλη με υπέροχη άνεση. Αποτελείται από μαλακτικά έλαια, τα οποία έχουν μεγάλη ενυδατική ισχύ για τέλεια, περιποιημένα χείλη που προστατεύονται από την ξηρότητα. Μετά την πρώτη εφαρμογή, είναι πιο λεία και μαλακά από ποτέ.

Το Healthy Glow Lip Balm διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις. Μπορεί να εφαρμοστεί μόνη του ή μαζί με κραγιόν CHANEL.

Light
Medium
Deep