Les Mini Chloé -Η mini εκδοχή τριών αρωμάτων του οίκου που θα λατρέψεις | 0 bovary.gr
Les Mini Chloé -Η mini εκδοχή τριών αρωμάτων του οίκου που θα λατρέψεις | 0 bovary.gr
13|07|2017 16:53
SHARE
CHLOE

Les Mini Chloé -Η mini εκδοχή τριών αρωμάτων του οίκου που θα λατρέψεις


Αν υπάρχει κάτι που κάνει την ψυχή μας να γεμίζει χαρά και φωτίζει το πρόσωπο μας με ένα λαμπερό χαμόγελο, τότε αυτό είναι οπωσδήποτε το άρωμά μας.

Ο γαλλικός οίκος Chloé μας δίνει αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να το έχουμε πάντοτε μαζί μας, σε όλες μας τις διαδρομές, τις βόλτες, τα ταξίδια μέσα από τη mini σειρά αρωμάτων Les Mini Chloé.

Η σειρά Les Mini Chloé περιλαμβάνει 3 αγαπημένα, κλασικά, ακαταμάχητα αρώματα Chloé σε mini μέγεθος για να επιλέξετε εσείς το κάθε ένα που θα «ντύσει» τις στιγμές σας αυτό το καλοκαίρι και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε στιγμή της ημέρας σας.

Ανακαλύψτε το Fleur De Parfum στο μέγεθος των 20 ml, με αρώματα λουλουδιών και άνθη τριανταφυλλιάς. Οι φρέσκες νότες βερμπένας μαζί με το άρωμα της φρέζιας ενώνονται με τα άνθη κερασιού και το μαλακό ξύλο και συνθέτουν ένα απαλό και απόλυτα θηλυκό αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε το Chloé Eau Toilette στο μέγεθος των 20 ml, με το διακριτικό και φρέσκο άρωμα τριαντάφυλλου και τις κορυφαίες νότες ροζ παιώνιας, φρέζιας και lychee. Οι νότες μανόλιας και lily of the valley απογειώνουν τις αισθήσεις. Τα αρώματα από κέδρο, κεχριμπάρι και μέλι έρχονται στο τέλος και προσδίδουν μια αίσθηση βελούδινης κομψότητας.

Ανακαλύψτε το αξέχαστο Chloé Love Story στο μέγεθος των 20 ml, με το φρέσκο, sexy και φλοράλ χαρακτήρα του. Με αρώματα πορτοκαλιάς και γιασεμιού, που συχνά απαντώνται σε μπουκέτα γάμου. Το άρωμα και η φρεσκάδα κέδρου δημιουργεί την βάση του Chloé Love Story, και του δίνει την διάρκεια που του αρμόζει. 

Το μοναδικό σχέδιό του με την κλειδαριά, εμπνευσμένο από την διάσημη γέφυρα της αγάπης, Pont Des Arts «κλειδώνει» τη μοναδικότητα αυτού του αρώματος.

Η σειρά Les Mini Chloé διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα «Hondos Center».