Getty Images / Ideal Image
Getty Images / Ideal Image
11|10|2017 16:37
SHARE
L'OREAL

Το make-up που φτιάχτηκε ειδικά για τις γυναίκες άνω των 55- «Σβήνει» θεαματικά τις ρυτίδες


Ένα προϊόν αποκλειστικά σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των γυναικών με ώριμο δέρμα.

Το να επιλέξετε το σωστό make-up για το δέρμα σας δεν είναι απαραίτητα εύκολη υπόθεση. Δεν αρκεί να ταιριάζει μόνο με την απόχρωση της επιδερμίδας σας, αλλά και με τον τύπο ώστε τελικά όταν το απλώνετε να «στρώνει» σωστά και να δείχνει το δέρμα σας λείο και λαμπερό. 

Πόσες φορές έχετε δει όμως αντίθετα αποτελέσματα πάνω στο δέρμα σας; Πολλά make-up «σπάνε», δεν «στρώνουν» σωστά, συσσωρεύονται στις ρυτίδες σας κάνοντας τις να διαγράφονται ακόμα πιο έντονα και τελικά, κάνοντας το δέρμα σας να δείχνει θαμπό ή πολύ λιπαρό. Και τα πράγματα όσο μεγαλώνετε και αποκτάτε πιο βαθιές ρυτίδες, επιδεινώνονται, αφού μέχρι στιγμής, σχεδόν όλα τα προιόντα ομορφιάς και μακιγιάζ (εκτός από τις αντιρυτιδικές κρέμες) απευθύνονται σε γυναίκες που δεν ξεπερνούν τα 40 (άντε το πολυ 50) χρόνια.

Shutterstock
Shutterstock

70% των γυναικών άνω των 55 δηλώνουν πως νιώθουν ότι περνούν απαρατήρητες από την κοινωνία. Αυτό αποκαλύπτει έρευνα της L'Oréal Paris σχετικά με την άποψη του κόσμου για το γήρας. 

Από τις γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα, το 87% δήλωσε πως δεν νιώθει ότι «εκπροσωπείται» από τη βιομηχανία της ομορφιάς.

Αυτό το κενό (ή και αδικία, όπως θα μπορούσε επίσης να χαρακτηριστεί), η εταιρεία L'Oréal Paris αποφάσισε να το καλύψει και να απευθυνθεί ανοιχτά στις πιο ώριμες γυναίκες.  Έτσι, σε συνεργασία με την 72χρονη Έλεν Μίρεν, αλλά και την 79χρονη Τζέιν Φόντα οι οποίες, αν και διανύουν την 8η ηλικία της ζωής τους παραμένουν σύμβολα θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης (πρόσσφατα περπάτησαν στην πασαρέλα για λογαριασμό της L'Oreal), γράφει ιστορία με ένα προϊόν που καλύπτει ένα ηλικιακό εύρος γυναικών που μέχρι στιγμής έμενε στην αφάνεια. 

Tο make-up Age Perfect Foundation με σύνθεση που κολακεύει τις γυναίκες που έχουν βαθιές ρυτίδες είναι μια μικρή επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς.

Μάλιστα, οι δυο 70χρονες ambassadors της L'Oréal Paris, Μίρεν και Φόντα, δηλώνουν κατενθουσιασμένες. 

«Ήθελα ένα μέικ-απ που να ταιριάζει με το δέρμα που έχεις καθώς μεγαλώνεις, οπότε το να φοράω κάποιο που δεν "κάθεται" στα λάθος σημεία, έχει διάρκεια και δεν βαραίνει την επιδερμίδα, είναι απλά υπέροχο», λέει η Έλεν Μίρεν. 

Άλλα προιόντα της σειράς θα είναι μάσκαρα που ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες και κραγιόν που δεν σχηματίζουν γραμμές στα χείλη. Δε γνωρίζουμε πότε η σειρά θα είναι διαθέσιμη στη χώρας μας, αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να τη βρείτε (ή και να την παραγγείλετε ηλεκτρονικά) από τις αγορές του εξωτερικού.