VICHY

Editor’s choice: Λαμπερό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με 3 μόνο προϊόντα


Η περίοδος των εορτών θα σας βρει να απολαμβάνετε στιγμές διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, για το λόγο αυτό το μακιγιάζ σας πρέπει να είναι σταθερό και λαμπερό, ώστε η εμφάνιση σας να παραμένει εντυπωσιακή και φρέσκια.

Παράλληλα, τα προϊόντα που θα επιλέξετε θα πρέπει να χαρίζουν στο πρόσωπο μια όψη σχεδόν φυσική, βελούδινη και να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας, κάνοντας τα ακόμα πιο σαγηνευτικά και θελκτικά.

Η Vichy καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες των γυναικών, σας προσκαλεί να υποδεχθείτε τις γιορτές, αναδεικνύοντας την ιδανική σας επιδερμίδα, ώστε να νιώθετε όμορφες, λαμπερές και γεμάτες ζωντάνια σε όλες τις περιστάσεις!

Επιλέξτε το ύφος στο μακιγιάζ που ταιριάζει καλύτερα στο outfit σας και ολοκληρώστε το με τρία βασικά προϊόντα της Vichy.

Για υψηλότερη κάλυψη, η Vichy προτείνει το DERMABLEND FLUID. Ένα προϊόν που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τις γυναίκες, αφού άλλαξε τα δεδομένα στο make-up υψηλής κάλυψης. Πρόκειται για ένα make-up ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα χαρίζει μέγιστη κάλυψη, με μεγάλη διάρκεια. Εξασφαλίζοντας φυσικό, ματ αποτέλεσμα, χωρίς εφέ μάσκας, το DERMABLEND FLUID θα γίνει απαραίτητο αξεσουάρ των εορτών! Διαθέτει δείκτη προστασίας SPF 35, ενώ είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις.

Για τις γυναίκες που αναζητούν πιο ελαφριά κάλυψη, η Vichy προτείνει το Teint Idéal Fluid Make-up. Με εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή, που έχει ως βάση το νερό, το Teint Idéal Fluid Make-up, απλώνεται εξαιρετικά εύκολα, χαρίζοντας ομοιομορφία στο χρώμα της επιδερμίδας. Παράλληλα, χάρη στις υγρές μικροπέρλες λάμψης και τις χρωστικές υψηλής καθαρότητας, προσφέρει ένα φωτεινό τελείωμα κάνοντας την επιδερμίδα πιο εκθαμβωτική, ενώ παράλληλα την περιποιείται. Τέλος, χάρη στους σφαιρικούς κόκκους πούδρας στη σύνθεσή του, η επιφάνεια της επιδερμίδας εξομαλύνεται και οι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί.

Για απόλυτη λάμψη, εφαρμόστε το Teint Idéal Roll-on Illuminator, το οποίο φωτίζει άμεσα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, με μία μόνο εφαρμογή. Με συμπυκνωμένη σύνθεση λεπτόρρευστης λάμψης, το Teint Idéal Roll-on Illuminator διαχέει τη λάμψη στα θαμπά σημεία του προσώπου, φωτίζοντάς το. Εφαρμόζεται στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια αλλά και στην εσωτερική γωνία των ματιών, ενώ για ένα δροσερό look, μπορείτε ακόμα και να το απλώσετε σαν σκιά!

Το Teint Idéal Bronzing Powder, είναι ένα προϊόν που θα σας κερδίσει! Χάρη στις έντονες χρωστικές που περιέχει, χαρίζει στην επιδερμίδα ένα μπρονζέ αποτέλεσμα, ενώ οι μικρο-πέρλες λάμψης προσφέρουν άμεση φωτεινότητα στην επιδερμίδα, τονίζοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.