ΔΕΡΜΑΤΙΝA JACKET

Τα γαλλικό brand που «αποθεώνει» τα δερμάτινα jacket- Τα φορούν Χαντίντ και Καρντάσιαν


Αν αμφιταλαντεύσαι για το πoιο πανωφόρι είναι η No.1 τάση για φέτος, τότε διάσημες ηθοποιοί, μοντέλα και αγγελάκια της Victoria Secret ψηφίζουν ξανά και ξανά δερμάτινο jacket.

Και μπορεί το μαύρο δερμάτινο jacket να είναι ένα από τα κλασικά κομμάτια που πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά ένα γαλλικό brand έχει πάει το κλασικό δερμάτινο jacket σε άλλο επίπεδο.

Με την οικογένεια Καρντάσιαν, την Τζίτζι Χαντίντ, την Ριάνα, την Μπλέικ Λάιβλι και διάσημες bloggers να μην αποχωρίζονται τα τζάκετ τους, το γαλλικό brand «Nour Hammour» έχει καταφέρει να κάνει τις πιο στιλάτες γυναίκες του κόσμου να φορούν τα πανωφόρια τους.

 

«Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα. Ταξιδεύουν συνέχεια και πηγαίνουν από το ένα casting στο άλλο, σε πάρτι, έξω για φαγητό κλπ. Έτσι, οι περισσότερες χρειάζονται ρούχα-κλειδιά που να μπορούν να τα φορέσουν σε διαφορετικές περιστάσεις και να κάνουν πολλούς συνδυασμούς (χωρίς όμως να προσπαθήσουν ιδιαίτερα)», ανέφερε η συνιδιοκτήτρια του brand, Κόνρι Γουέμπ, στην βρετανική Vogue.

Με τα σχέδια τους να έχουν διαφορετικά ονόματα, τα δερμάτινα jacket συνδυάζουν κομψότητα, παριζιάνικο αέρα, άνεση και μικρές ροκ πινελιές.

Με τα κορδόνια, τα καρφιά, τα κρόσσια και τα έντονα χρώματα να κάνουν την διαφορά, στόχος της «Nour Hammour» είναι να απογειώνουν και το πιο απλό ντύσιμο, όπως ένα λευκό t-shirt και ένα μαύρο παντελόνι.

 

 

Πάντως, η Τζίτζι Χαντίντ είχε εμφανιστεί φορώντας ένα απλό μαύρο jacket «Nour Hammour» μαζί με αθλητικές φόρμες αποδεικνύοντας ότι ακόμη κι έτσι μπορείς να είσαι στιλάτη και σουπερ- άνετη.

Και επειδή και εσύ και εγώ έχουμε δυσκολευτεί λίγο- πολύ για να βρούμε το ιδανικό jacket που θα αναδεικνύει το σώμα μας και θα «κάθεται» ωραία πάνω μας, μην ξεχνάς ότι ακόμη κι αν έχεις βρει το σχέδιο των ονείρων σου (και είναι και στο νούμερο σου), το πιο σημαντικό είναι να σου εφαρμόζει ωραία...!

Φωτογραφίες: nourhammour_paris, Instagram/ nour-hammour.com