03|05|2017 18:39
ΛΙΛΙ ΡΟΟΥΖ ΝΤΕΠ

Λίλι Ρόουζ Ντεπ, η πιο φρέσκια παρουσία στο Met Gala, με υπογραφή Chanel


Τον οίκο Chanel εμπιστεύθηκαν για μια ακόμη φορά πολλές σταρ που περπάτησαν την περασμένη Δευτέρα στο κόκκινο χαλί του Met Gala. Το πιο δύσκολο κόκκινο χαλί... 

Λίλι Ρόουζ Ντεπ, φρέσκος αέρας

Είναι όμορφη, μόλις 17 ετών και ήταν η πιο φρέσκια παρουσία στο Met. Ο λόγος για την Λίλι Ρόουζ Ντεπ η οποία σε αντίθεση με πολλούς άλλους σταρ οι οποίοι προτίμησαν κάτι πιο... παράξενο ή άγριο, επέλεξε ένα από τα πιο έλεγκαντ φορέματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί. Και κάπως έτσι, με τη σικάτη της επιλογή, μια δημιουργία του οίκου Chanel, έκανε τη διαφορά. Οι υπέροχες κεντημένες καμέλιες -σήμα κατατεθέν τoυ γαλλικού οίκου- έδιναν ένα πιο ρομαντικό αλλά ταυτόχρονα και πιο ιδιαίτερο στιλ στην υπέροχη φούξια, στράπλες δημιουργία του οίκου από τη συλλογή Haute Couture  Ανοιξη Καλοκαίρι 2000. Ενα φόρεμα σε ένα χρώμα κλασικό αλλά όχι αναμενόμενο για το συγκεκριμένο event.

Το απόλυτα θηλυκό λουκ της Ντεπ συμπλήρωναν ξεχωριστά και ιδιαίτερα κοσμήματα του οίκου, σκουλαρίκια «Bouton de Camélia» και δύο εκπληκτικά δαχτυλίδια,το «Deux Étoiles» από λευκό χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια και το «Ruban» με τα ροζ ζαφείρια. 

Το υπέροχο, επίσης κλασικό, μέικ απ της είχε γίνει φυσικά με τα υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ της Chanel. 

  • Mπρι Λάρσον, απλά ονειρική

Με λουκ που θύμιζε κάτι από παλιό Χόλιγουντ η Μπρι Λάρσον ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί κάνοντας μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις. 

Επιμέοντας κλασικά και επιλέγοντας μια δημιουργία στις αποχρώσεις του χρυσού -διαχρονικό αλλά και τελευταία τάση- η Λάρσον έκανε μια κλασική μεν, ονειρική δε εμφάνιση. 

Τοπ και φούστα, από τη συλλογή Paris-Cosmopolite, σε κλασικές γραμμές μεν, ιδιαίτερα εντυπωσιακές δε, με το τελείωμα με τα φτερά να απογειώνει το λουκ. 

Στο αριστοκρατικό στιλ της Λάρσον προσέθεταν πόντους τα ιδιαίτερα κοσμήματά της: Τα σκουλαρίκια «Perles Chaînes» από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με διαμάντια, μαργαριτάρια και πολύτιμους λίθους, και φυσικά το υπέροχο, σε μπεζ χρυσό, Coco Crush στο χέρι της, με τα κίτρινα διαμάντια. 

  • Κάρα Ντελεβίν, από το διάστημα 

Τακτική θαμώνας του Μet Gala, η Κάρα Ντελεβίν, η γυναίκα που μας συστήνει την CHANEL'S GABRIELLE, έκανε μια πιο... φουτουριστική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και κέρδισε. 

Στηρίζοντας και αναδεικνύοντας το νέο της λουκ στο μαλλί, η Βρετανή καλλονή περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή δημιουργία της Chanel από τη συλλογή Haute Couture Ανοιξη Καλοκαίρι 2017! Ενα υπέροχο κοστούμι σε μεταλλικές αποχρώσεις το οποίο χρειάστηκε πάνω από 2.000 ώρες για να φτιαχτεί! Πώς αλλιώς θα ενσωματώνονταν επάνω του τα πάνω από 200.000 στοιχεία -επαργυρωμένο γυαλί, καθρέφτες και χάντρες, που τα κοσμούσαν; 

Eνα τόσο εντυπωσιακό λουκ δεν θα μπορούσε να μην συμπληρώνεται -για να ολοκληρθεί και να απογειωθεί- από ιδιαίτερα κοσμήματα. Οπως το «Lion Pépite» στο χέρι της, το Comète Spirale Earcuff και το εκπληκτικό σκουλαρίκι Coco Crush. 

  • Τζεμίνα Κιρκ, η γοητευτική

Η Τζέμινα Κιρκ από την άλλη εμπιστεύτηκε την κλασική γοητεία του μαύρου.

Το εκπληκτικό φόρεμά της από οργάντζα με το κεντημένο χρυσό μπούστο από τη συλλογή Paris-Cosmopolite πέτυχε το σκοπό του: Γοήτευσε... Ενα λουκ που συμπληρώθηκε άψογα με το βραχιόλι Lion Rugissant και το δαχτυλίδι Constellation du Lion από λευκό χρυσό με διαμάντια και μαύρο όνυχα και φυσικά τα εκπληκτικά Comète Spirale σκουλαρίκια της. 

Ξεχωριστό και ιδιαίτερο και το μακιγιάζ της, με αναπάντεχη ένταση, το οποίο είχε δημιουργηθεί με τα εκπληκτικά προϊόντα Chanel.

  • Λέσλι Μαν, η κλασική

Τέλος, η Λέσλι Μαν επέλεξε ένα κρεπ αμάνικo φόρεμα, με ιδιαίτερο, πλισέ μπούστο  από την Haute Couture συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016. Ενα ρούχο και αυτό ιδιαίτερο με κλασικές αναφορές αλλά και με άκρως πρωτότυποες γραμμές, το οποίο αναδείχθηκε με το υπέροχο μακιγιάζ με προϊόντα του γαλλικού οίκου. Κλασική επιλογή για το Met Gala αποδείχθηκε και το Coco Crush το οποίο επέλεξε και η Μαν, συνδυάζοντάς το με ένα ακόμη δαχτυλίδι («Ruban») και σκουλαρίκια «Plume». 

TAGS