02|06|2017 10:15
BEACH BAG

Διακοπές έκλεισες, τσάντα πήρες; 15 προτάσεις για να κάνεις εντύπωση στην παραλία


Το καλοκαίρι είναι εδώ και απαιτεί την πιο ανάλαφρη διάθεσή μας.

Η παραλία σίγουρα θα βοηθήσει γι’αυτή. Είναι η κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, να βάλουμε την εμφάνισή μας στην παραλία στο μικροσκόπιο. Τα μαγιό αποκτούν ακόμα πιο stylish διάσταση και οι επιλογές για τα αξεσουάρ γίνονται ακόμα πιο πρωτότυπες.

Η τσάντα είναι ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια του οutfit μας και την φετινή σεζόν οι προτάσεις της αγοράς είναι πιο ενδιαφέρουσες από ποτέ. Οι ψάθινες τσάντες που θυμόμαστε δεν είναι πια… απλά ψάθινες. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πρωτότυπες, διακριτικές.

Εχουν αποκτήσει ακόμα πιο στιλάτη διάσταση.

Οι λεπτομέρειές τους έχουν ποικιλία, ταιριάζουν με κάθε στιλ. Η τσάντα δεν είναι πια ένα ακόμα κομμάτι της εμφάνισής μας στην παραλία. Γίνεται η λεπτομέρεια που την κάνει ακόμα πιο θηλυκή και γοητευτική. Η τσάντα θαλάσσης αλλάζει, γίνεται πιο stylish, πιο μικρή και διακριτική. Γι’αυτές που αγαπούν τις τσάντες με πιο μεγάλο μέγεθος, υπάρχουν επιλογές εξίσου fashionable. Πάρτε ιδέες!

 

Cotton net bag

 

 

Βackpack

 

Transparent bag

 

Ριγέ tote bag

 

 Circle bag

 

 

Jute bag

 

Tσάντα- λουριά: Σε αυτή βάζεις απλά την πετσέτα σου και μέσα σε αυτή το αντηλιακό σου (έτσι κι αλλιώς δεν σου χρειάζεται κάτι άλλο!)

 

 

 

 

 

Τοte bag

 

Λευκή και διακριτική

 

Canvas tote bag