07|07|2017 11:33
HAVAIANAS

H πρώτη σειρά γυαλιών ηλίου Havaianas είναι εδώ


Φέτος το καλοκαίρι, η λέξη Havaianas δεν θα αναγράφεται μόνο πάνω στις αγαπημένες σας σαγιονάρες, αλλά και στα γυαλιά ηλίου σας.  

Μέχρι σήμερα, στο άκουσμα της λέξης «Havaianas» το πρώτο πράγμα που σας ερχόταν στο μυαλό ήταν οι οι αγαπημένες σας άνετες σαγιονάρες. 
Το brand που έχει γίνει ταυτόσημο με τις σαγιονάρες που φοριούνται παντού και κυκλοφορούν στα πιο must χρώματα του καλοκαιριού, πλέον, έχει και τη δική του σειρά γυαλιών ηλίου!

Η πρώτη συλλογή γυαλιών που κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα σε συνεργασία με τη Safilo, είναι σχεδιασμένη με την ανεμελιά της βραζιλιάνικης κουλτούρας και σε αυτήν θα βρείτε μια πληθώρα επιλογών σε αποχρώσεις και χρωματικούς συνδυασμούς.

Τα σχέδια ολοκληρώνουν το καθημερινό σας στιλ με τον πιο δροσερό τρόπο και, όπως και οι σαγιονάρες, φοριούνται τόσο στις παραλίες όσο και στο κέντρο της πόλης ταξιδεύοντας σας στις γωνιές, στους δρόμους, στις παραλίες και στα στενά της Βραζιλίας όπου η διασκέδαση που κρατάει όλο τον χρόνο

Ανάμεσα στα μοντέλα, ξεχωρίζει το Brazil, το μοναδικό μοντέλο της συλλογής με μπροστινό μέρος από ασετάτ, που διαθέτει στρώσεις με τα χρώματα της Βραζιλιάνικης σημαίας.  


Κάθε σχέδιο διαθέτει το ελαστικό τελείωμα των Havaianas με το χαρακτηριστικό μοτίβο «ρυζάκι» που φιγουράρει στη σόλα που έχουν οι σαγιονάρες. Φυσικά όποιο κι αν επιλέξετε μπορείτε να είστε σίγουρη για δύο πράγματα: Ότι οι φακοί του θα προστατεύουν τα μάτια σας από τις ακτίνες UVA/UVB και ότι, φορώντας τα, θα νιώθετε ότι θα λάμπετε με τη λάμψη χιλιάδων ήλιων σε κάθε σας βήμα.