17|11|2017 17:55
TOMMY HILFIGER

Ο Tommy Hilfiger λανσάρει την ανδρική ski capsule συνεργασία με το εμβληματικό mountain lifestyle brand Rossignol


Η «TommyXRossignol» capsule συλλογή λανσαρίστηκε παγκοσμίως τον Νοέμβριο του 2017 με 4 εμβληματικά ski looks που συνδυάζουν τα signature χρώματα του brand, το κόκκινο, το άσπρο και το μπλε, στα εξειδικευμένα ρούχα για ski στο βουνό με το τρισδιάστατο λογότυπο με τον κόκορα που φτιάχνει η Rossignol.

Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει το λανσάρισμα της TommyXRossignol χειμερινής ανδρικής premium capsule συλλογής η οποία έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Rossignol.

Το Rossignol Group είναι παγκόσμια δύναμη στην βιομηχανία του ski στο βουνό και έχει μια επιτυχημένη ιστορία 108 ετών ως προς το να συνδυάζει την απόδοση με την κομψότητα και την άνεση με τη φινέτσα.

Η συλλογή είναι σχεδιασμένη με αυστηρά, πρωτοποριακά αλλά και σύγχρονα στοιχεία που αγκαλιάζουν το twist του Tommy Hilfiger.

Τα look είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER παγκοσμίως, σε επιλεγμένους χονδρεμπόρους και σε καταστήματα Rossignol παγκοσμίως.

"Το σκι και τα χειμερινά σπορ είναι ένα πάθος μου από τότε που ήμουν νέος", δήλωσε ο σχεδιαστής Tommy Hilfiger.

"Ήθελα να αναπτύξω αυτή την capsule συλλογή εδώ και καιρό και η Rossignol ήταν ο απόλυτος συνεργάτης για να το κάνουμε αυτό με έναν πραγματικά εμβληματικό τρόπο.

Με τις κοινές μας αξίες την ποιότητα, την τέλεια εφαρμογή και τον συνδυασμό μόδας και λειτουργικότητας, σχεδιάσαμε μια συλλογή με την κόκκινη, άσπρη και μπλε υπογραφή μας σε ρούχα κατάλληλα από τις πίστες του σκι μέχρι το après-ski".

Η capsule συλλογή TommyXRossignol περιλαμβάνει winter sports ανδρικά ενδύματα με τρία padded ski jackets, δύο ελαφρότερα σακάκια, πέντε ζακέτες και δύο ζευγάρια παντελόνια του σκι.

Τα λογότυπα των 2 brands που μοιράζονται το κόκκινο, το λευκό και το μπλε χρώμα, εμφανίζονται σε κάθε σχέδιο ώστε να δημιουργήσουν look που αγκαλιάζουν το πνεύμα του σκι και του après-ski και φοριούνται από το βουνό έως την πόλη.