19|12|2017 18:11
VANS

Πήγαμε στο διήμερο warm-up party της Vans για τα Χριστούγεννα και περάσαμε τέλεια


Η Vans, για δύο ημέρες, μας έβαλε για τα καλά στο γιορτινό κλίμα.

Στις κρεμάστρες βρίσκονταν οι νέες συλλογές ρούχων της Vans και στα ράφια τα νέα σχέδια και χρώματα παπουτσιών μας περίμεναν να τα δοκιμάσουμε (και να τα ερωτευτούμε). Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Γιορτινή ατμόσφαιρα, στολισμοί, δυνατή μουσική από τον dj Seyet, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, φωτογραφίες και δώρα. Πολλά δώρα. Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, το διήμερο πάρτι που έγινε στα official Vans Stores στο The Mall Athens και στο Athens Metro Mall είχε όλα τα συστατικά για να μας βάλει στο εορταστικό κλίμα.

Τι πιο ωραίο να βρίσκεσαι μέσα στο κατάστημα του αγαπημένου σου brand και κάθε τόσο να πέφτεις πάνω και σε μια νέα έκπληξη.

Τιμήσαμε (και όχι μόνο μια φορά) τις πιατέλες με τα χριστουγεννιάτικα γλυκά. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες και cupcakes με την χαρακτηριστική σκακιέρα της Vans, εκτός από απίθανη γεύση, μας χάρισαν και καινούργιο υλικό για το Instagram. 

Λίγο πιο πέρα, ο street artist Yiakou διοχέτευε την έμπνευση και το ταλέντο του πάνω σε μπάλες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο τις οποίες έφτιαχνε με διαφορετικό, customized σχέδιο για τον καθένα.

 

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έφυγαν με πολλά, πολλά δώρα.

Εκατό τυχεροί οι οποίοι είχαν μοιραστεί μια φωτογραφία με τα αγαπημένα τους Vans στα social media, κέρδισαν από μια συλλεκτική “off the wall” τσάντα Vans γεμάτη χρηστικά και διακοσμητικά δώρα. Εκτός από αυτούς όμως, και τις δύο ημέρες του μεγάλου πάρτι, ανά μισή ώρα, κληρώνονταν επιπλέον τυχεροί από τον κόσμο που επισκέπτονταν τα καταστήματα ώστε να γίνει κομμάτι αυτής μιας γιορτής, η οποία, σου έφτιαχνε τη διάθεση και μόνο που περνούσες απ’ έξω.

 

 

Ήταν ένα διήμερο πάρτι που είχε τα χαρακτηριστικά του brand που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα action sports: την αυθεντικότητα, δύναμη, ενθουσιασμό, θετική ενέργεια και διάθεση για νέες εμπειρίες.

Και κάπως έτσι, για μια ακόμη φορά, αποδείχτηκε περίτρανα ότι σαν τα Vans party, δεν έχει!