ANTI-VALENTINE’S IDEAS

4 εναλλακτικές ιδέες για σένα που δεν σου αρέσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -Φαγητό, ποτό και χορός μέχρι πρωίας


Η ημέρα των ερωτευμένων, γνωστή και ως ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έφτασε για άλλη μία φορά.

Στις 14 Φεβρουαρίου, τα ζευγάρια κάνουν σχέδια για το πώς θα περάσουν μια υπέροχη μέρα και μια ακόμα πιο υπέροχη βραδιά.

Σοκολάτες, καρδούλες, λουλούδια, κάρτες και υποσχέσεις αγάπης, όλα στον βωμό του εμπορευματοποιημένου Αγίου.

Τι γίνεται όμως με τους single;

Κάποιοι είναι cool και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου καθώς είναι απλά Πέμπτη. Κάποιοι, όμως, δεν το παίρνουν και τόσο καλά, καθώς βαρέθηκαν να ασχολούνται όλοι με αυτή την ημέρα, να τρέχουν πανικόβλητοι να οργανώσουν τι θα κάνουν και τι θα αγοράσουν στο άλλο τους μισό, τι θα φορέσουν, τι θα μαγειρέψουν.

Ναι, μιλάω για σένα που αποφεύγεις τις βιτρίνες με τις κρεμαστές καρδούλες όπως ο διάολος το λιβάνι.

Εσύ (και εγώ δηλαδή) που είσαι single ή χωρισμένος ή απλά δεν σου αρέσει όλη αυτή η φάση λες και δεν γιορτάζεις αν είσαι ερωτευμένος ή δεν μπορείς να πάρεις δώρο στο significant other σου τις υπόλοιπες μέρες, έχουμε τη λύση. Το αντίδοτο του έρωτα.

«Η αγάπη πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα», λέμε συχνά και έτσι είναι.

Οπότε, γιόρτασε και εσύ όπως, όπου και με όποιον θες. Την ζωή και την ελευθερία σου.

Μην κλειστείς μέσα, αγκαλιά με σοκολατάκια και χαρτομάντιλα βλέποντας Sex & the City ή Bridget Jones, να αναρωτιέσαι γιατί δεν έστειλε μήνυμα!

 

 

Πάρε την girl gang σου και βγες!

Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες επιλογές για... Anti-Valentine’s Day.

Movie night

Ξεκινούν οι νέες ταινίες της εβδομάδας και προτείνουμε το «Καπερναούμ». Η λιβανέζικη ταινία της σκηνοθέτιδας Ναντίν Λαμπάκι, είναι υποψήφια για Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας. Πρόκειται για την ιστορία ενός ατίθασου αλλά χαρισματικού αγοριού που επαναστατεί ενάντια στη δύσκολη ζωή του και παλεύει να βρει τρόπο να επιβιώσει στις παραγκουπόλεις του Λιβάνου. Η ιστορία μετατρέπεται σε μια συγκλονιστική ταινία για τους ανθρώπους του περιθωρίου και το ακατανίκητο ανθρώπινο πνεύμα.

Για τους θεατρόφιλους

Αν προτιμάς το θέατρο από τον κινηματογράφο, το «Έγκλημα στο Orient Express» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη είναι η ιδανική παράσταση. Πλήθος καταξιωμένων ηθοποιών σε μια κλασσική ιστορία μυστηρίου της μετρ του είδους, Άγκαθα Κρίστι. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 16 ευρώ.

facebook/Έγκλημα στο Orient Express

Dinner for... more

Δεν χρειάζεσαι δείπνο για δύο για να περάσεις καλά. Συνέχισε την βραδιά σου με την παρέα σου στο Streaters στην Πλατεία Καρύτση. Διοργανώνει ένα «Singles, Wine & Street Food» event με καλή μουσική, άφθονο ποτό και λαχταριστό street food. Πέρασε τέλεια και κοίτα γύρω σου, ποτέ δεν ξέρεις!

Facebook/TheStreatersGR

Party & Drinks

Αν θες κάτι πιο δυνατό για να κλείσει η βραδιά σου, σου έχουμε και πάρτι. Στην Αρχιτεκτονική Stage στο Γκάζι έχει... Πάρτυ Χωρισμένων! Η είσοδος είναι 4 ευρώ και οι πόρτες ανοίγουν στις 11.

Facebook/Πάρτυ Χωρισμένων / 14-2 / Αρχιτεκτονική Γκάζι / MAD

Εναλλακτικά, λίγο πιο δίπλα, μπορείς να ξεφαντώσεις στο Πλυντήριο Bar με αγαπημένες trash και cult επιτυχίες των 80s, 90s, 00s. Η είσοδος έχει 4 ευρώ με μπύρα. 

Facebook/Πλυντήριο Bar