31|10|2016 12:55
ΝΕΟ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙ

Η φωτογραφία στο Instagram της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ που πρόδωσε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι


Μπορεί τον τελευταίο καιρό, τα περισσότερα ξένα μέσα να συνδέουν τον πρίγκιπα Χάρι με διάφορες διάσημες, ωστόσο για καμία απ΄αυτές δεν είχε γίνει τόσο μεγάλος ντόρος, όσο γίνεται με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η πανέμορφη ηθοποιός, συγγραφέας, σχεδιάστρια και φιλάνθρωπος Μέγκαν φαίνεται να έχει κλέψει εδώ και λίγους μήνες την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι, χωρίς κανένας να καταλάβει τίποτα.... μέχρι τώρα.

 

Ωστόσο φαίνεται πως ένα μικρό αξεσουάρ που φορούν και οι δύο καθώς και αποκαλύψεις από κοντινά τους πρόσωπα να ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί το μυστικό τους.

Η Μέγκαν ανέβασε πρόσφατα φωτογραφίες όπου φοράει ένα ολόιδιο βραχιόλι σε λευκό-μπλε χρώμα, το οποίο δεν αποχωρίζεται και ο Πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος το είχε πάρει από ένα ταξίδι του στην Αφρική, εκεί όπου είχε ταξιδέψει και η Μέγκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Χάρι δήλωσε πρόσφατα στην Sunday Express πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήταν τόσο ευτυχισμένος, προσθέτοντας πως η Μέγκαν ήρθε την κατάλληλη στιγμή στην ζωή του.

 

Με τους δύο να έχουν πρωτοειδωθεί στο Τορόντο, πηγές αναφέρουν πως πλέον βλέπονται κάθε μέρα, ενώ η χημεία τους είναι απίστευτη.

 

Πάντως το μόνο σίγουρο από τις φωτογραφίες είναι πως και οι δύο φορούν το ίδιο αξεσουάρ στο χέρι τους και δεν το βγάζουν για κανένα λόγο.