01|03|2017 12:00
ΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΣΗΣ

Χωρισμός-αίνιγμα για Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ- Δεν είναι μαζί, αλλά ήταν αγκαλιά στα Όσκαρ


Μπορεί το 2017 να ξεκίνησε καλά για την showbiz, με την ανακοίνωση της Beyonce και του Τζορτνζ Κλούνεϊ πως περιμένουν δίδυμα, αλλά ο πρώτος «διάσημος» χωρισμός της χρονιάς είναι γεγονός.

Η Κέιτι Πέρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλούμ χώρισαν μετά από ένα χρόνο σχέσης, σύμφωνα με το Us Weekly.

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσαν την είδηση αναφέροντας: «Πριν ακολουθήσουν διάφορες φήμες και ισχυρισμοί να επιβεβαιώσουμε πως ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι είναι χωριστά αυτή την στιγμή, αλλά υπάρχει αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους.

 

 

Το ζευγάρι παρά την ανακοίνωση περί χωρισμού φαίνεται να έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, μιας και στο πάρτι του Venity Fair μετά τα Όσκαρ φωτογραφήθηκαν αγκαλιά.

 

 

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν περίπου ένα χρόνο, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή αφού ο φωτογραφικός φακός τους είχε «τσακώσει» να έρχονται πιο κοντά στο πάρτι των Golden Globes των Ιανουάριο του 2016, ενώ λίγο καιρό μετά τους είδαμε να φιλιούνται σε συναυλία της Αντέλ.

 

 

Πάντως, τα πράγματα δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα μιας και πέρα από την φωτογραφία των Όσκαρ ο Ορλάντο Μπλουμ έβγαλε την Δευτέρα φωτογραφία με τον σκυλάκι της Κέιτι Πέρι και την δημοσίευσε στα social media.