CELEBRITY STYLE

Η Κένταλ Τζένερ με λεοπάρ γούνα μέχρι το πάτωμα


Το νεαρό supermodel και μικρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα it girls της γενιάς της στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και κάθε της εμφάνιση αποτελεί must follow πρόταση για τις γυναίκες που τη θαυμάζουν.

Πάντοτε φρέσκια, δροσερή, απλή αλλά εκθαμβωτική. Η Κένταλ έχει τη δική της προσωπική οπτική ως προς τις ενδυματολογικές και στιλιστικές επιλογές και μεταμορφώνει ακόμα και τα πιο αδιάφορα και απλά κομμάτια και υπέροχα items.

Το αντίθετο μπορούμε να πούμε ότι κάνει με ρούχα και αξεσουάρ που είναι από μόνα τους statement, όπως μια faux λεοπάρ γούνα!

 

 

Είναι αναμφίβολα διαχρονική και κομψή, αλλά το συγκεκριμένο print μπορεί να αποτελέσει και παγίδα αν δεν μοιάζει τόσο ποιοτικό. Επίσης, αν δεν συνδυαστεί με το κατάλληλο σύνολο, αυτο- ακυρώνεται.

Η Κένταλ Τζένερ όμως που και στο παρελθόν έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, τόλμησε αυτή τη φορά να κάνει την υπέρβαση και να απογειώσει το πιο σπορ outfit της με μια λεοπάρ γούνα μέχρι το πάτωμα!

Ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» μαζί με την κολλητή της φίλη Hailey Baldwin, κατά τη διάρκεια μιας βόλτας για ψώνια και η συγκεκριμένη της εμφάνιση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Αν θέλετε να αντιγράψετε το look, φορέστε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ένα γκρι φούτερ, τα loafers σας και τη λεοπάρ γούνα σας! Διατηρήστε το μακιγιάζ φυσικό και τα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα.