TRUE STORY

«Νόμιζα ότι ο πόνος δεν θα φύγει ποτέ» -Γυναίκα αποκαλύπτει πόσο οδυνηρή είναι η αφαίρεση περιττού δέρματος


Η Jacqueline Adan ξεκίνησε τις προσπάθειες για να χάσει κιλά πριν από 5 χρόνια όταν «κόλλησε» στο ακυρωτικό μηχάνημα εισιτηρίου στη Ντίσνευλαντ, γιατί δεν χωρούσε να περάσει. 

Τότε ζύγιζε 230 κιλά και έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και στροφή 180 μοιρών στη διατροφή και στον τρόπο ζωής της κατάφερε να χάσει 159 κιλα. 

Το σώμα της μεταμορφώθηκε τελείως και είχε γίνει πλέον μια άλλη γυναίκα. 

Ωστόσο, μετά από μια τέτοια μεγάλη απώλεια κιλών το δέρμα της είχε χαλαρώσει πολύ και το χειρουργείο ήταν μια επιλογή. 

Η Jacqueline Adan πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική και στα δύο της πόδια για να μαζέψει το δέρμα της, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι ο πόνος θα ήταν τόσο μεγάλος. 

Στην αρχή σημειώνει ότι ενθουσιάστηκε που τα πόδια της επιτέλους θα έδειχαν πιο όμορφα και υπέθετε ότι το μεταβατικό στάδιο μετά την επέμβαση δεν θα ήταν τόσο δύσκολο.

Η ανάρρωση είναι μια αργή διαδικασία και η γυναίκα αυτή τονίζει μέσω του Instagram ότι μια τέτοια επέμβαση δεν είναι «παιχνιδάκι».

Ο πόνος ήταν μεγάλος και οι πονοκέφαλοι δεν έφευγαν με τίποτα. 

«Μετά τη χειρουργική επέμβαση στα πόδια μου αισθάνθηκα ότι ο πόνος δεν θα έφευγε ποτέ! Ο πόνος όταν περπατούσα ήταν τόσο μεγάλος που δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μπορούσα ποτέ να γυμναστώ ξανά. Αλλά μέρα με τη μέρα, σιγά σιγά, έγινα πιο δυνατή και γενναία και απλά συνέχιζα να αγωνίζομαι. Σήμερα γυμνάζομαι και δεν κοιτάω ποτέ πίσω στο παρελθόν και τα δύσκολα που πέρασα» σημειώνει. 

Δείτε εδώ: 






Σημειώνεται ότι η ψυχολογική προσαρμογή του ατόμου στην αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισής του μετά από κάποιο χειρουργείο πλαστικής χειρουργικής απαιτεί κάποια χρονική περίοδο, ιδιαίτερα εάν το χειρουργείο έχει προκαλέσει μια σημαντική αλλαγή της εμφάνισης του σώματος/προσώπου.

Ετσι και στην περίπτωση της Jacqueline Adan, η μετεγχειρητική περίοδος ήταν δύσκολη και χρειαζόταν πολύ υπομονή και ψυχολογική υποστήριξη.

Οπως λέει και η ίδια, μια πλαστική επέμβαση δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. «Ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι. Νομίζουν ότι είναι μια διαδικασία που απλώς περνάει, αλλά δεν είναι έτσι». 

Διαβάστε επίσης: H αφοπλιστική αντίδραση αυτής της γυναίκας όταν δέχτηκε bullying για την εμφάνιση της με μαγιό