Όλη μέρα είμαστε στο γραφείο και στη δουλειά και όπως είναι φυσικό, χρειαζόμαστε «καύσιμα».
Και εννοούμε καφέ για να λειτουργήσουμε.
Φτιάχνουμε λοιπόν μια κούπα καφέ (ή τσάι για τους English lovers) στο γραφείο ώστε να μην παραγγέλλουμε συνέχεια απ’ έξω (λίγη οικονομία δεν βλάπτει!).
Από ότι φαίνεται, όμως, αυτό δεν είναι και πολύ καλή ιδέα.
Γιατί; Γιατί είναι ανθυγιεινό!
Συγκεκριμένα, έρευνα έδειξε ότι το 90% των φλιτζανιών και των κουπών του γραφείου είναι καλυμμένο με μικρόβια ενώ το 20% κουβαλάνε... κόπρανα (ίου!).
Η μελέτη αυτή εκπονήθηκε από τον Charles Gerba, καθηγητή περιβαλλοντικής μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα.