JEANS DECORATION

Ντύσε στα τζιν το σπίτι, μια διαφορετική πρόταση -Δες πώς


Το ντένιμ είναι το πιο κάζουαλ ρούχο της γυναικείας και ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Διαχρονικό όσο λίγα ρούχα και αξεσουάρ, αποτελεί πάντοτε μια ασφαλή επιλογή για κομψούς ενδυματολογικούς συνδυασμούς, που παράλληλα προσφέρουν άνεση και δείχνουν σέξι είτε πρόκειται για ένα τζιν παντελόνι είτε για ένα ντένιμ πουκάμισο.

Αν αυτό το δημοφιλές και αξεπέραστο ύφασμα έντυνε μέχρι τώρα μόνο το σώμα σας, πολλοί από τους interior designers το προτιμούν για να «ντύσουν» τους χώρους που αναλαμβάνουν να ανανεώσουν, κάνοντας το ντένιμ το πιο πρακτικό στοιχείο της διακόσμησης.

Το jean κάλυμμα φοριέται σε καναπέδες, σε πολυθρόνες, γίνεται κουρτίνα σε νεανικά σπίτια, μετατρέπεται σε τρέντι μαξιλάρια τόσο στο καθιστικό, όσο και στην κρεβατοκάμαρα, παίρνει ακόμα και τη μορφή ενός χαλιού, ενός πίνακα, μιας ταπετσαρίας ή ενός αμπαζούρ!

Για εσάς που λατρεύετε το navy look και στο ντύσιμο, μπορείτε να εμπνευστείτε από αυτό και να παίξετε με τις σκούρες αποχρώσεις του ντένιμ μαζί με το λευκό και προαιρετικά το κόκκινο. 

Επίσης, ένας ακόμα ιδανικός συνδυασμός είναι αυτός με κόκκινο, πράσινο, λευκό ή ροζ για να πετύχετε το αγγλικό ύφος στη διακόσμηση.

Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε μερικές έθνικ πινελιές με έντονο κίτρινο ή κόκκινο ή πορτοκαλί επάνω σε σκούρο ντένιμ καναπέ. 

Τέλος, για το ιντάστριαλ στιλ ταιριάξτε το με ξύλινα έπιπλα ή αξεσουάρ, σε γκρι απόχρωση.

  • Ντένιμ καναπές

 

 

 

 

 

  • Ντένιμ στα μαξιλάρια

 

 

 

 

 

 

 

  • Τζην αποχρώσεις και στην κρεβατοκάμαρα.