ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η απίθανη ιδέα του Ακη Πετρετζίκη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου


Ο αγαπημένος σεφ Ακης Πετρετζίκης πρότεινε την πιο απίθανη ιδέα για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας αυτή την σημαντική μέρα. 

Οσοι από εσάς δεν πρόκειται να βγείτε έξω με αγαπημένους φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, ο Ακης Πετρετζίκης σκέφτηκε μια ωραία πρόταση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

«Καλημέρα!! Σας έχω μια φοβερή ιδέα!! Mε αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σκέφτηκα να δώσουμε Ελληνικό χρώμα στα καπκεϊκ μας και να φτιάξουμε τα πιο "επαναστατικά" Cupcakes Ελληνική σημαία! Θα διακοσμήσουν το τραπέζι σας και θα τα λατρέψουν όλοι!» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

Δείτε εδώ:

 

 

Στη συνέχεια ανέβασε στο Instagram άλλη μία ιδέα που αφορά μια πρωτότυπη σαλάτα. 

«Σας έχω μια πρωτότυπη σαλάτα, γεμάτη Ελληνική γεύση και παράδοση! Το μόνο που χρειάζεστε;; Φέτα, ελιές και ελαιόλαδο!! Tι καλύτερο; Να περάσετε όμορφα σήμερα!» έγραψε στο προφίλ του. 

 

 

Ο Aκης Πετρετζίκης, αγαπάει τη μαγειρική. Πειραματίζεται με αυτή μπροστά και πίσω από τις οθόνες, αλλά και στις σελίδες ξεχωριστών βιβλίων και περιοδικών. 

Λατρεύει να εφευρίσκει διαρκώς νόστιμες ιδέες και να συνδυάζει απλά και περίτεχνα υλικά τόσο στο εργαστήριό του, όσο και στα δύο μοναδικά καταστήματά του.

H ιδέα του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου μας άρεσε πολύ.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης: 8+1 μαγαζιά στην Αθήνα για νόστιμο μπακαλιάρο σκορδαλιά

Aφράτο μέσα, τραγανό έξω -Το κουρκούτι μπακαλιάρου του Άκη Πετρετζίκη, δεν παίζεται