INSTAGRAM MOMENTS

«Η άγρια πλευρά της ομορφιάς» -Οταν η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα αφέθηκε στα χέρια του Αχιλλέα Χαρίτου


Ο Αχιλλέας Χαρίτος είναι το ελληνικό συνώνυμο του μακιγιάζ και στα χέρια του έχουν αφεθεί πολλές διάσημες γυναικείες προσωπικότητες. 

Στο προφίλ του στο Instagram μπορεί κανείς να δει τις γυναίκες που έχει μεταμορφώσει με τη δύναμη του μακιγιάζ και του μεγάλου ταλέντου του. 

Ο Αχιλλέας Χαρίτος αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όταν επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, το εντυπωσιακό μοντέλο, το οποίο έμεινε στην ιστορία για τα μακριά πόδια της.

«Η άγρια πλευρά της ομορφιάς» σημείωσε ο γνωστός make up artist στη λεζάντα της φωτογραφίας και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με έντονο μαύρο eyeliner στα μάτια της. 

Οπως ανέφερε ο Αχιλλέας Χαρίτος, τα μαλλιά του γνωστού μοντέλου επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης και φωτογράφος ήταν ο Τάσος Βρεττός. 

Η φωτογράφιση έγινε τον Ιούλιο του 2011 για καμπάνια ρούχων. 

«Αν και μου το λένε πολλοί και συχνά, ότι το όνομά μου ταυτίστηκε με το μακιγιάζ στην Ελλάδα, δεν το έχω καταλάβει. Και πως να το καταλάβω; Στην διαδικασία του όλο αυτό, τόσα χρόνια, είχε κόπο. Δεν βγήκα ποτέ απ’έξω να το δω ούτε πήραν τα μυαλά μου αέρα» έχει σημειώσει ο Αχιλλέας Χαρίτος στη συνέντευξή του στη BOVARY. 

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα φωτογραφίζεται με την κόρη της για πρώτη φορά -Στο εξώφυλλο του Paris Match

Αχιλλέας Χαρίτος: «Ηθελα λιγότερα και ήρθαν περισσότερα, και στην δουλειά και στην ζωή μου»