ΣΤΟ SHOW THΣ L'OREAL

Goddess Helen! Η Ελεν Μίρεν περπάτησε ξυπόλυτη στο show της L’Oreal και μας έκανε να υποκλιθούμε


H Ελεν Μίρεν είναι 20 ετών με 54 χρόνια γεμάτα εμπειρίες στο ενεργητικό της: αυτή η σκέψη μας ήρθε κατευθείαν στο μυαλό όταν είδαμε την χειμαρρώδη εμφάνιση της ηθοποιού στην επίδειξη L’Oreal Paris Le Défilé. Και μείναμε να την χειροκροτάμε.

Η Coco Chanel είχε πει ότι «Κάθε γυναίκα έχει την ηλικία που της αξίζει». Ετσι, θα ήταν άτοπο και άστοχο να μιλήσουμε για τον «χρόνο» και το «πέρασμά» του στην περίπτωση της Ελεν.

Η ηθοποιός με την θέρμη της και την απίστευτη ενέργειά της, μας υπενθύμισε ότι τελικά «όλα είναι μέσα στο μυαλό». Είσαι όσο αισθάνεσαι. Κι αν αισθάνεσαι μικρό κορίτσι, θα παραμείνεις. Ο,τι κι αν λένε οι γύρω σου.

Η Eλεν Μίρεν περπάτησε ξυπόλυτη στην πασαρέλα και άφησε τον ρυθμό να την παρασύρει. «Σάρωσε» την πασαρέλα και το σώμα της αφηγήθηκε ιστορίες περί θηλυκότητας, γυναίκειας δύναμης και αυτοπεποίθησης.

Με το πρόσωπό της να ακτινοβολεί από την χαρά της στιγμής, μας άφησε να την θαυμάζουμε για όλο αυτό που κατάφερε στο catwalk. Να ξεσηκώσει τους πάντες στο πέρασμά της.

Geri Halliwell, Andie MacDowell, Eva Longoria και Camila Cabello ήταν οι παρουσίες που επίσης εντυπωσίασαν στο show.

«Πάντα αγαπούσα το brand L’Oreal Paris και είμαι πραγματικά ευτυχής που έγινα ambassador του, συμμετέχοντας έτσι σε μια ομάδα επιτυχημένων. Ελπίζω να μπορέσω να εμπνεύσω κι άλλες γυναίκες...» δήλωσε μεταξύ άλλων η Έλεν Μίρεν.

Getty Images / Ideal Image