KATRANTZOU

H εντυπωσιακά κομψή μητέρα της Μαίρης Κατράντζου στο fashion show της κόρης της


Το εντυπωσιακό fashion show της Μαίρης Κατράντζου στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο στέφθηκε με επιτυχία. 

Ολα τα βλέμματα έπεσαν επάνω στην ιστορική επιδείξη μόδας της Ελληνίδας σχεδιάστριας, η οποία διαπρέπει στο εξωτερικό. 

Στην πασαρέλα παρουσιάστηκαν σαράντα κομμάτια υψηλής ραπτικής της συλλογής Ανοιξη – Καλοκαίρι 2020, η οποία είναι στο σύνολο της εμπνευ­σμένη από την Ελλάδα. 

Κομψότητα, εντυπωσιακές παρουσίες και ρούχα υψηλής ραπτικής πλημμύρισαν τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, ο οποίος παραχωρήθηκε πρώτη φορά από το Υπουργείο Πολιτισμού για την διεξαγωγή επίδειξης μόδας.

Είναι η πρώτη φορά που η Μαίρη Κατράντζου, επονομαζόμενη και βασίλισσα του print, η οποία μένει μόνιμα στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία, δεν παρουσιάζει τη δουλειά της στη Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 

Ανάμεσα στους καλεσμένους που παραβρέθηκαν στην ονειρική βραδιά, ξεχωρίσαμε την κομψή μητέρα της Μαίρης Κατράντζου, Αικατερίνη, η οποία στάθηκε διακριτικά στο πλευρό της σχεδιάστριας.

Αικατερίνη Κατράντζου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Φορώντας μία υπέροχη δημιουργία -με γεωμετρικά prints, σε λευκούς και ροζ τόνους- της κόρης της, η Αικατερίνη Κατράντζου τράβηξε την προσοχή όλων. 

Οσοι γνωρίζουν την Μαίρη Κατράντζου λένε ότι κληρονόμησε το επιχειρηματικό της δαιμόνιο από τον πατέρα της Βλάσση Κατράντζο και το ταλέντο από τη μητέρα της Αικατερίνη, η οποία είναι interior designer. 

Δείτε εδώ:

Η Αικατερίνη Κατράντζου φόρεσε flat παπούτσια στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου όπως αρμόζει και στη συνέχεια φόρεσε μπεζ γόβες στη δεξίωση που ακολούθησε στο Island. 

elpida_association/instagram