ΤΟΥΣ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΕ Ο ΦΑΚΟΣ

Η σπάνια, δημόσια εμφάνιση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου με την σύζυγό του [εικόνες]


Σε μια σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του, Στέλλα Λιζάρδη, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες ημέρες τον δημοσιογράφο και κριτικό κινηματογράφου, Θοδωρή Κουτσογιάννοπουλο.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει κρατήσει την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η επί χρόνια σύζυγός του, επίσης δημοσιογράφος με πολύχρονη καριέρα στο χώρο των εντύπων, Στέλλα Λιζάρδη είναι μια γυναίκα που στέκεται εδώ και χρόνια διακριτικά στο πλευρό του.

Ο έφηβος γιος τους, Ιωνας, είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Στέλλα Λιζάρδη απόλαυσαν την βόλτα τους στη Γλυφάδα με casual λουκ κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός «καραδοκούσε» για να τους απαθανατίσει και οι ίδιοι, χαλαροί και ευδιάθετοι έδειχναν να μην επηρεάζονται από την παρουσία των φλας.

Είναι μια από τις λίγες φορές που έχουμε δει τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο σε δημόσια εμφάνιση με την σύζυγό του και αξίζει να σημειωθεί ότι δίνει σπάνια συνεντεύξεις για να μιλήσει για τον εαυτό του. Σε συνέντευξή του στο entertv.gr εξηγεί το λόγο:

«Δε μου ζητάνε και τόσο συχνά και κυρίως, δεν έχω κάτι να "πουλήσω". Νομίζω πως βρίσκομαι κάπου ανάμεσα στα έντυπα και την τηλεόραση, γι' αυτούς που αποτιμούν την παρουσία των συναδέλφων. Μου είχε πει κάποτε ο Γιώργος Κιμούλης πως όταν έπρεπε να διαφημίσει κάποια καινούρια παράσταση ή ταινία του, δεχόταν οποιονδήποτε δημοσιογράφο για συνέντευξη οποιασδήποτε έκτασης, σε οποιοδήποτε μέσο. Αν όμως συνέβαινε το αντίθετο, θα έβαζε αποκλειστικά τους δικούς του όρους. Εχει δίκιο».

Φωτογραφίες: NDP