18|03|2019 10:40
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Γιατί να βάζεις καθημερινά makeup, όταν μπορείς να τα έχεις όλα με μια τέλεια αντηλιακή κρέμα με χρώμα;


Αν η ενυδατική σου κρέμα δεν έχει υψηλό δείκτη προστασίας για να καλύψει τις ανάγκες σου στην πόλη και θες παράλληλα και μια μέτρια κάλυψη ατελειών, η ωραιότερη λύση και πρόταση είναι μία αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, προκειμένου να είσαι προστατευμένη, αλλά παράλληλα φρέσκια και λαμπερή και χωρίς το makeup σου!  

Ο πρωταρχικός ρόλος μιας αντηλιακής κρέμας με χρώμα είναι να παρέχει καθημερινά προστασία, προσφέροντας κι ένα διακριτικό χρώμα και μια ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Συγκεντρώσαμε εδώ μερικές από τις πιο αγαπημένες μας. 5 αντηλιακές με χρώμα που φοράμε αντί για makeup. 

Απλώνονται εύκολα κι είναι κατάλληλες και για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Κorres, Κόκκινο Σταφύλι SPF 50: Μία μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα για γρήγορη απορρόφηση κι ένα υπέροχο ματ αποτέλεσμα, ιδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Εμπλουτισμένη με έναν μοναδικό συνδυασμό αντιηλιακών φίλτρων και δραστικών από κόκκινο σταφύλι, curcuma longa, σόγια και φυσικούς πολυσακχαρίτες, προστατεύει το δέρμα από την φωτογήρανση, βοηθάει στη μείωση των πανάδων και απαλύνει την εμφάνιση των ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη, αλλά κι ομοιόμορφο τόνο. 

Frezyderm, Sun Screen Color Velvet Face SPF 30: Ένα φανταστικό αντηλιακό προσώπου με χρώμα και μια μοναδική καλλυντική συμπεριφορά. Έχει άριστη εφαρμογή μ' ένα μόνο άγγιγμα. Εξασφαλίζει υψηλή προστασία κι ένα ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, καλύπτοντας σημαντικά δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα του μένει σταθερό για πολλές ώρες. Χάρη σε μια επαναστατική καινοτομία, τη Second Skin Technology, δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου δέρματος και παράλληλα αφήνει μια τέλεια, βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Επιπλέον, προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται με την έκθεση στον ήλιο. 

 

Apivita, Suncare Anti-Spot Face Cream SPF50: Επειδή οι πανάδες είναι κάτι που απασχολεί πολλές από εμάς, η αντηλιακή κρέμα της Apivita, Suncare Anti-Spot είναι το ιδανικό προϊόν που πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ όλο το χρόνο. Διαθέτει εξειδικευμένη δράση κατά των πανάδω, ενώ το χρώμα που περιέχει δημιουργεί την ιδανική κάλυψη στο πρόσωπο. Περιέχει βλαστοκύτταρα κριτάμου και εκχύλισμα αχιλλέας, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των πανάδων και παρέχουν προστασία από το σχηματισμό νέων.

Vichy, Ideal Soleil Anti Spot: Mε καινοτόμα δράση 3 σε 1 κατά των κηλίδων-κάλυψη, επανόρθωση,πρόληψη-αυτή η αντηλιακή κρέμα έχει πολλά χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή. Θα ξεκινήσουμε με τη λίπαρή υφή της αλλά και με το ότι είναι super ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα. Από την πρώτη εφαρμογή θα συνειδητοποιήσεις πόσο άψογα απλώνεται στην επιδερμίδα σου, απορροφάται άμεσα, παρέχοντας ελαφριά κάλυψη με ομοιόμορφο και φωτεινό αποτέλεσμα. Αξίζει να τονίσουμε ότι περιέχει καταπραϋντικό και τονωτικό ιαματικό νερό της Vichy.

La Roche Posay, Anthelios Unifiant Blur Dore SPF50: Αυτό το προϊόν θα το λατρέψεις από την πρώτη εφαρμογή, λόγω της mousse υφής που διαθέτει. Σβήνει τις ατέλειες, μειώνει την όψη των πόρων, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα έχει βελούδινη αίσθηση και είναι σα να φοράς την καλύτερη πούδρα που κυκλοφορεί στην αγορά. Παρέχει υψηλή προστασία από την ακτινοβολία UVΑ/UVB με δείκτη SPF 50. Ένα προϊόν που αγαπούν πολλές γυναίκες και το χρησιμοποιούν όλο το χρόνο για το καθημερινό τους μακιγιάζ!

Και μερικά ακόμη χρήσιμα tips που δεν πρέπει να ξεχνάς...

Να απλώνεις το αντηλιακό σε όλο το πρόσωπο αλλά και στο λαιμό. Ιδανικά η εφαρμογή να γίνεται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεσή σου στον ήλιο, ενώ αν κάνεις ηλιοθεραπεία ή γυρνάς στην πόλη και ο ήλιος είναι συντροφιά σου, προσπάθησε να το ανανεώνεις ανά δύο ώρες. Να σου τονίσω ότι ειδικοί, δερματολόγοι συμβουλεύουν ότι ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδα, επιβάλλεται να το αντηλιακό σου να έχει υψηλό δείκτη προστασίας. 

Και επειδή το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά... αν σκέφτεσαι πώς θα αποκτήσεις τέλεια, bronze επιδερμίδα, να θυμάσαι ότι για ομοιόμορφο και με ασφάλεια μαύρισμα η ηλιοθεραπεία πρέπει να ξεκινάει τις πρώτες εβδομάδες με αντηλιακό υψηλού δείκτη προστασίας, 50SPF  και αργότερα με εξίσου υψηλό, 30SPF.

Από τις Έφη Ανέστη & Τίνα Σβίγκου