DOVE

Πώς το καθημερινό ντους μπορεί να μετατραπεί σε μία τελετουργία χαλάρωσης;


Είναι αυτή η στιγμή της ημέρας που έχεις επιστρέψει στο σπίτι σου και θες να αφιερώσεις μόλις 10 λεπτά για τον εαυτό σου, να χαλαρώσεις και να διώξεις την ένταση της καθημερινότητας.

Είναι η στιγμή που θες να χαλαρώσεις στο ντους σου, ενώ παράλληλα νιώθεις την ανάγκη να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου τη μέγιστη φροντίδα. 

Σε αυτές τις στιγμές χαλάρωσης και αυτο-φροντίδας, απαραίτητος σύμμαχος το αφρόλουτρο Dove Deeply Nourishing, αλλά και όλα τα αφρόλουτρα Dove, που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Καθαρίζουν απαλά, θρέφουν την επιδερμίδα με τη μοναδική τους σύνθεση, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι σέβονται το μικροβίωμα της επιδερμίδα μας. 

Αλήθεια όμως τι είναι το μικροβίωμα και γιατί είναι τόσο σημαντικό το γεγονός ότι τα αφρόλουτρα Dove το προστατεύουν;

Το μικροβίωμα είναι η εξωτερική προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας και παράλληλα, είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου μικροβιώματος, που βρίσκεται συνολικά στο σώμα. Δεν μπορούμε να το δούμε, αλλά είναι εκεί και προστατεύει την επιδερμίδα μας από όσα αντιμετωπίζει καθημερινά -από τις σκληρές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, μέχρι την αποτρίχωση με κερί και την απολέπιση.

Αφρόλουτρο DOVE

Όπως φαντάζεστε λοιπόν η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινά με την προστασία του μικροβιώματος. 

Και τα αφρόλουτρα Dove ειδικεύονται στην προστασία του μικροβιώματος. Διαθέτουν ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και  ισορροπημένο pH, καθαρίζουν απαλά και θρέφουν την επιδερμίδα μας, ενώ παράλληλα  σέβονται το μικροβίωμά της, αφού είναι ήπια όσο το νερό. Επιπλέον, το ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχουν, συνώνυμο της φροντίδας του Dove, προσφέρει στην επιδερμίδα μας την περιποίηση που χρειάζεται αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή!  

Αυτά τα μοναδικά δέκα λεπτά χαλάρωσης στο ντους λοιπόν γίνονται ακόμα πιο σπουδαία όταν χρησιμοποιούμε αφρόλουτρα Dove, που σέβονται την επιδερμίδα και προστατεύουν το μικροβίωμά της.

Ανακαλύψτε και επιλέξτε το άρωμα που ταιριάζει σε εσάς και σας χαλαρώνει από το πρώτο λεπτό!