Μπέικον: Μια αμαρτία που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.
Μας αρέσει να το απολαμβάνουμε στο σάντουιτς, στη σαλάτα αλλά και μαζί με τα αυγά μας.
Crispy κομμάτια μπέικον που λιώνουν στο στόμα!
Μπορεί να ακούγεται (και να είναι) λαχταριστό, αλλά συχνά το αποφεύγουμε για δύο λόγους: Το τηγάνισμα και τις θερμίδες. Και δυστυχώς το ένα φέρνει το άλλο.
Το τηγάνισμα γενικώς αλλά και ειδικά του μπέικον μπορεί να γίνει ταλαιπωρία. Το λάδι πετάγεται παντού και η κουζίνα μας γίνεται χάλια.
Έτσι, αποφασίσαμε να ψάξουμε στο Διαδίκτυο για τρικ που θα σώσουν την κατάσταση. Και βρήκαμε το καλύτερο στο Purewow.
Με ένα απλό hack θα έχεις δύο σε ένα: Και δεν θα πιτσιλίσεις όλη την κουζίνα και το μπέικον θα είναι πιο υγιεινό.
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα υλικό: Το νερό.