03|10|2018 13:52
CALLISTA CRAFTS

Callista Crafts: Ήρθε η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018/19


H νέα συλλογή δερματίνων ειδών για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018 της Callista Crafts είναι εδώ.

Διατηρώντας τα διαχρονικά σχέδια, έτσι και για την συγκεκριμένη σεζόν το κυριάρχο χαρακτηριστικό είναι οι ζωντανές φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Με τη σταδιακή μετάβαση στον χειμώνα, η καινούρια συλλογή μας, αγκαλιάζει ζεστές και απαλές αποχρώσεις όπως βαθύ κόκκινο, ζεστό καμιλό, διαχρονικό γκρί καθώς και midnight blue. 

Με αφοσίωση στον όγκο και τη συμμετρία, αυτή τη σεζόν, σας συστήνουμε την Slim Tote σε ποικίλες αποχρώσεις και 2 μεγέθη, καθώς και την νέα Slim Messenger.

Βασισμένες στο καλοσχηματισμένο ογκώδες σχεδιο της Slim Tote, η νέα εκδοχή Messenger διαθέτει ένα συμπαγές σχήμα καθώς και ένα διακοσμημένο ιμάντα cross-body, καθιστώντας την μεταφορά εύκολη αλλά και ταυτόχρονα δίνοντας μια εναλλακτική λύση για την κλασική Tote.

Με έμφαση στην ευελιξία, αυτή τη σεζόν έχουμε αναβαθμίσει την κλασσική μας City Bag σε μια έκδοση Mini που συνοδεύεται με ένα αφαιρούμενο ιμάντα ώμου.

Πολυτελή και διαχρονικά δέρματα σε απαλούς, φθινοπωρινούς τόνους, πρωταγωνιστούν στη νέας μας συλλογής.

Συνδυασμένα εύκολα με καθημερινά σύνολα κάθε γυναίκας, οι νέες αποχρώσεις της εποχής θα ενσωματωθούν άψογα σε οποιαδήποτε ντουλάπα για τα επόμενα χρόνια.

Το διαχρονικό μαλακό δέρμα, εμφανίζεται σε βαθύ κόκκινο χρώμα και midnight blue, όπως επίσης και στο κλασσικό και διαχρονικό μαύρο.

Η συλλογή Grace, η οποία χρησιμοποιέι τα καλύτερα και τα πιο ντελικάτα μας δέρματα, περιλαμβάνει μια ζεστή καμιλό, ένα απαλό γκρι χρώμα καθώς και ένα διαχρονικό μαύρο.

Τέλος, οι εξωτικές εκδόσεις της φθινωπορινής μας συλλογής, περιλαμβάνουν ένα μοναδικό midnight blue απο δέρμα φιδιού σε Τote και Mini Tote, καθώς και την κλασσική κομψή μαύρη εκδοχή του.

Η έκπληξη της σεζόν είναι η παρουσίαση της Mini Box από δέρμα γνήσιου κροκόδειλου.

Αυτό το εξαιρετικό κομμάτι είναι διακοσμημένο από μια αλυσίδα με λεπτομέρειες απο χειροποίητο πλεγμένο δέρμα.

Callista Crafts boutiques:


Βουκουρεστίου 11,  Αθήνα I Nammos Village, Παραλία Ψαρρού , Μύκονος 
www.callistacrafts.com