OVERSIZED POCKETS

Μια μικρή λεπτομέρεια κάνει τα πουκάμισα της νέας σεζόν να δείχνουν σούπερ νεανικά


Τα πουκάμισα είναι ένα κομμάτι κλασικό που δεν λείπει από καμία γκαρνταρόμπα γυναικεία και ανδρική.

Το χειμώνα, λόγω του κρύου τα αφήνουμε κατά μέρος ή τα κρύβουμε κάτω από ζεστά πλεκτά πουλόβερ, ωστόσο η άνοιξη είναι η στιγμή τους. Τα πουκάμισα έχουν τις δικές τους τάσεις και αυτή την άνοιξη έρχονται με την πιο cool λεπτομέρεια, που εκτός από stylish τα κάνει ακόμα πιο πρακτικά και ευκολοφόρετα.

Η νέα τάση φοριέται ήδη από πολλές διάσημες σταρ και έχει την έγκριση των Fendi, Calvin Klein, Louis Vuitton και της Victoria Beckham: πολλές και oversized τσέπες.

Tο trend ακολουθεί μία άλλη μεγάλη τάση που επιστρέφει και είναι τα στρατιωτικά cargo παντελόνια. Ορισμένα σχέδια έχουν Westren αισθητική, με πουκάμισα από δέρμα ή διαφοροποίηση του χρώματος στις τσέπες και το γιακά. Αλλά κομμάτια, ακόμα πιο μοντέρνα και sporty και στιλ μηχανικού, σαν αυτό που αποπνέουν τα boilersuits. H εκδοχή της V. B. είναι πιο θηλυκή με ζώνες να τονίζουν την μέση και να αναδεικνύουν την σιλουέτα.

Mε αυτά θα αναβαθμίσετε ένα λουκ με τζιν και θα τους δώσετε ένα makeover για το 2019. Συνδυάστε με καουμπόικες μπότες σε ανατρεπτικά χρώματα και θα κερδίσετε τον τίτλο τη πιο στιλάτης.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Bovary.gr στο Instagram