ΧΡΩΜΑ

To αναπάντεχο χρώμα που θα κυριαρχήσει το φθινόπωρο -Από τις πασαρέλες της NYFW, στην ντουλάπα


Δεν είναι μυστικό ότι η μόδα αγαπά την ανακύκλωση.

Ετσι, κάθε τάση προκύπτει από μία άλλη, παλαιότερη, όπως τα παντελόνια τύπου Cargo αλλά και τα animal prints που είναι πολύ συχνά in & out.

Τα trends που διαφαίνονται από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μας χάρισαν συγκίνηση. Και μπορεί αυτή την σεζόν να κυριαρχούν τα blazer με έντονους, σχεδόν τετράγωνους ώμους και οι ουδέτερες αποχρώσεις με το μπεζ να αναδεικνύεται πρωταγωνιστής, ωστόσο τo φθινόπωρο η χρωματική παλέτα είναι από μόνη της μία έκπληξη.

Μια από τις πιο απροσδόκητες χρωματικές τάσεις του 2019 είναι το εκρηκτικό, ζωηρό και απόλυτα ζωντανό ροζ.

Η απόχρωση δεν είναι τόσο «ηλεκτρική» όσο το hot pink, και το neon. Αντίθετα, είναι πλούσιο, χωρίς να δείχνει παιδικό. Το χρώμα δεν παρουσιάστηκε μόνο μία φορά στα runways για την f/w 2019, αλλά σε σειρά από fashion lebels, όπως oι Hellessy, Sies Marjan Carolina Herrera, Brandon Maxwell, Anna Sui. Κι αν αναρωτιέστε πώς μπορεί ένα τόσο έντονο χρώμα να φορεθεί το φθινόπωρο, οι σχεδιαστές είναι οι πλέον κατάλληλοι για να σας δείξουν πώς ακριβώς θα το φορέσετε.

Διαφάνεια, θηλυκές γραμμές και μεσάτες σιλουέτες, σε συνδυασμό με άλλα εξίσου έντονα χρώματα, σε total μονοχρωματικά σύνολα και ροζ head-to-toe εμφανίσεις. Δείτε τις φωτογραφίες από την πασαρέλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carolina Herrera/Splash/Ideal image