HOUNDSTOOTH

Houndstooth -To print που επιστρέφει και θα φέρει παριζιάνικο αέρα στα σύνολα μας


Τις τελευταίες ημέρες ζούμε σε εκείνη την εποχή του χρόνου που αισθανόμαστε την περισσότερη νοσταλγία.

Γιατί; Λέγεται τέλος του καλοκαιριού. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το καλοκαίρι είναι για τις περισσότερες η πιο ωραία εποχή, με τις μεγάλες μέρες, τα ηλιοβασιλέματα μπροστά στη θάλασσα, το μαυρισμένο δέρμα, να το καθιστούν ξεχωριστό. Όλα αυτά έρχονται και φεύγουν πριν καν το καταλάβουμε και μας βρίσκουν να περιμένουμε το φθινόπωρο. Σιγά σιγά θα αποσύρουμε τα πολύ καλοκαιρινά κομμάτια από τα ράφια και θα κρατήσουμε όσα μπορούν -σε συνδυασμό με άλλα- να φορεθούν την μεταβατική περίοδο.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού γνωρίσαμε τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινόπωρου, ωστόσο την επιστροφή αυτού του print δεν την περιμέναμε.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα των fashionistas. Pied de poule ή αλλιώς houndstooth, αυτό το καρό επιστρέφει και είναι πάνω σε ρούχα και αξεσουάρ.

Είτε σε παλτό, μπερέδες, ζακέτες, φούστες, φορέματα ακόμα και παντελόνια. Εμείς δημιουργήσαμε μια λίστα με τα κομμάτια που θα επιβεβαιώσουν ότι το μοτίβο με parisian chic αισθητική επέστρεψε με περισσότερη δύναμη από ποτέ.

Zara