COLOR TREND

Το ασυνήθιστο χρώμα που θα γίνει η μεγαλύτερη τάση του χειμώνα


Είναι chic, συνδυάζεται εύκολα και κολακεύει το πρόσωπο. 

Οι επιταγές της μόδας και της διάθεσης, επέβαλλαν από καταβολής (στιλιστικού) κόσμου την αναλογική σχέση μεταξύ θερμοκρασίας και χρώματος.

Καθώς η μέρα μικραίνει και σκοτεινιάζει, οι αποχρώσεις στην γκαρνταρόμπα σκουραίνουν. 

Ωστόσο, αυτή τη σεζόν, τα σκούρα χρώματα δεν είναι τα μόνα που κυριαρχούν στο χειμώνα.

Η θέση ισχύος τους είχε ήδη απειληθεί από τα παστέλ, τα οποία ανήκουν σταθερά στις hot τάσεις ανεξαρτήτως εποχής, αλλά το φετινό φθινόπωρο είναι ένα ασυνήθιστο χρώμα, το οποίο προκαλεί «θόρυβο» στα outfits.

Το σκούρο δαμασκηνί, το μπλε το μεσονυχτίου και το all time classic μαύρο ανοίγουν χώρο για να ξεχυθεί ανάμεσά τους ένα γλυκό, βουτυρένιο κίτρινο που φλερτάρει έντονα με το μπεζ.

Είναι διακριτικό και κομψό, εκμηδενίζοντας την πιθανότητα λάθους, αλλά ταυτόχρονα είναι το highlight ενός κατά τα άλλα «σκοτεινού» outfit.

Στις μαγικές ιδιότητές του συμπεριλαμβάνεται και το ότι αναδεικνύει τις υφές- ένα υφασμάτινο παντελόνι δείχνει πιο στιλπνό και «χυτό» με αυτό το χρώμα.

Το καλύτερο; Συνδυάζεται (σχεδόν) με τα πάντα και προσφέρεται για μονόχρωμα looks με συγγενικές αποχρώσεις (μπεζ, λευκά ή καμηλό).

Από cosy ζακέτες, μέχρι παντελόνια και φορέματα ήρθε η ώρα να εντάξετε αυτό το ιδιαίτερο χρώμα στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σας.

Eπιλογές από την αγορά 

Massimo Dutti

 

Zara

 

Mango

 

Burberry

 

Nina Ricci