CHANEL

Ο νέος θησαυρός για τα χείλη από την Chanel, το Rouge Coco Lip Blush


Το σύνθημα για αυτήν την σεζόν είναι ένα: Rouge Coco. Σημαίνει ελευθερία. Δημιουργικότητα. Προσωπικότητα.

Μια γραμμή που ενθαρρύνει τον αυθορμητισμό και γράφει τους δικούς της κανόνες.

Μια σειρά κραγιόν που σας προσκαλεί να εκφραστείτε, να δημιουργήσετε τον εαυτό σας και να πείτε τη δική σας ιστορία. Τώρα και πάντα. Ξανά και ξανά.

Ένα παιχνίδι ομορφιάς με έναν μόνο κανόνα: τολμήστε!

Εξαιρετικά ισορροπημένες, οι αποχρώσεις ROUGE COCO είναι πάντα επιθυμητές. Οι διαφορετικές υφές εξασφαλίζουν την ευκολη εφαρμογή με τα χέρια και επιτρέπουν να δοκιμάσετε κάθε δυνατότητα. Ενστικτωδώς, διαισθητικά, αμέσως.

Με 18 αποχρώσεις που ονειρεύτηκε η Lucia Pica, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου προϊόντος. Το COCO LIP BLUSH, που διατίθεται σε 6 αποχρώσεις και δίνει νέα ζωή σε κάθε look μακιγιάζ.

CHANEL

Rouge Coco Lip Blush

Η νέα μοναδική προσθήκη στην σειρά ROUGE COCO, Rouge Coco Lip Blush είναι μια νέα έκρηξη χρώματος HD και ενυδάτωσης για τα χείλη και τα μάγουλα.

Υφή 2 σε 1

Ο απαλή και μεταξένια gel σύνθεση λιώνει στα χείλη και στα ζυγωματικά για να τα καλύπτει με ένα φυσικό πέπλο χρώματος. Τόσο λεπτό και άνετο στην αίσθηση που θα ξεχάσετε ότι είναι ακόμη και εκεί.

Η υπογραφή του ROUGE COCO, το σύμπλεγμα Hydraboost εξασφαλίζει λάμψη και άνετη υφή. Αποτελείται από φυτικά έλαια (jojoba, mimosa, ηλίανθος) που ενυδατώνουν και τρέφουν την λεπτή επιδερμίδα των χειλιών, ένα μαλακτικό παράγωγο καρύδας που μαλακώνει τα χείλη και ενισχύει την άνεση. Τέλος ένα πεπτίδιο που χαρίζει ένα plumping αποτέλεσμα και πιο ζουμερά χείλη για φίλημα.

Χάρη στην σύνθεση gel όλα αυτά τα στοιχεία γίνονται ένα με το δέρμα. Τα λάδια που το δέρμα δεν χρειάζεται, εξατμίζονται. Θα ζήσετε την εμπειρία της ενυδάτωσης από την πρώτη εφαρμογή και θα δείτε το πιο λαμπερό και όμορφο ματ χρώμα στα χείλη.

 

CHANEL

Ελέυθερία στην εφαρμογή

Ένα πέρασμα με το επίπεδο τμήμα του applicator ενισχύει την καμπύλη των χειλιών, ενώ η άκρη σμιλεύει τo περίγραμμα τους. Ενυδατωμένα, τα χείλη είναι μαλακά και λεία, επικαλυμμένο σε ακτινοβόλο χρώμα.

Στα ζυγωματικά, μία πινελιά αποκαλύπτει το χρώμα, ενώ τρεις τελείες αρκούν για να δώσουν την ένταση, ζωντάνια και υγεία. Απλά ταμπονάρετε το gel με τα δάχτυλα για να κάνετε το τέλειο blending.

Tα μάγουλα μοιάζουν να ακτινοβολούν από μέσα. Είναι υπέροχα χρωματισμένα με ένα υγιές εφέ λάμψης.

Το Rouge Coco Lip Blush έρχεται σε 6 αποχρώσεις μία για την κάθε σας διάθεση.

 

CHANEL

H Νέα καμπάνια

Η CHANEL δείχνει για ακόμα μια φορά εμπιστοσύνη στην Lily-Rose Depp επιλέγοντάς την ως το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Rouge Coco. Με έντονη την αναφορά στην κορυφαία καμπάνια αρωμάτων Coco, που δημιουργήθηκε το 1992 από τον Jean-Paul Goude, η νεαρή Γαλλο-αμερικανίδα ηθοποιός κάθεται σε μια κούνια, και διασκεδάζει με την μουσική σε ένα ρομαντικό σκηνικό. Την καμπάνια ανέλαβε ο φωτογράφος Patrick Demarchelier.

Το 2016, η Lily-Rose Depp έγινε το πρόσωπο του αρώματος N ° 5 L'EAU και από το 2017 προωθεί την εκστρατεία για το ROUGE COCO.