ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Ashley Graham αποκαλύπτει τα μυστικά για λαμπερό και σικ μακιγιάζ στη Vogue


Το 29χρονο μοντέλο και ακτιβίστρια σε θέματα body positive αποκαλύπτει τα μυστικά του μακιγιάζ της για σούπερ λαμπερό λουκ.

Είναι ένα από τα πιο αγαπητά κορίτσια του μόντελινγκ. Και μια από τις πρώτες γυναίκες μοντέλα που επαναπροσδιόρισαν τα πρότυπα ομορφιάς, κατέρριψαν τα στερεότυπα περί ιδανικών αναλογιών και βοήθησαν τις γυναίκες να αγαπήσουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι. 

H Άσλει Γκράχαμ, η οποία, πλέον, είναι άρρηκτα πια συνδεδεμένη με το κίνημα του body positive, πρωταγωνιστεί στην στήλη βίντεο της Vogue, Beauty Secrets. 

Στο ολιγόλεπτο βιντεάκι μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ρουτίνας ομορφιας της και σε ποια προιόντα «ορκίζεται» όταν θέλει να πετύχει ένα λαμπερό λουκ. «Αν το δέρμα σας δείχνει ωραίο, δείχνετε κι εσείς όμορφη», λέει.
Παράλληλα, αποκαλύπτει ποιο προιόν ομορφιάς χρησιμοποιεί από τότε που ήταν 15 χρονών και μοιράζεται τιπ μακιγιάζ που θα βοηθήσουν κι εσάς (με τα δικά σας προιόντα) να κάνετε το make-up σας να «στρώνει» καλύτερα, να προσθέσετε λάμψη στα ζυγωματικά, να τονίσετε χείλη χωρίς να φορέσετε κραγιόν με τον συμβατικό τρόπο, να «σταθεροποιήσετε» τα φρύδια σας και άλλα πολλά.