Η ΓΚΕΡΜΠΕΡ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ

Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ στα χνάρια της μητέρα της


«Δεν θέλω να νιώθει ανταγωνιστικά απέναντί μου η Kaia, αν και την πειράζω πολύ συχνά. Είναι όμορφη και λαμπερή. Θα τα καταφέρει γιατί εκπέμπει τη δική της λάμψη. Της λέω χαρακτηριστικά: «Έχεις τα μαλλιά μου, δώσε μου τα ή δώσε μου τα πόδια μου» δήλωνει με υπερηφάνεια η Cindy Crawford για την κόρη της, Kaia Gerber στο περιοδικό Edit.

H Kaia Gerber είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Γι’αυτό και έχει σχέση ερωτική με ό,τι καταπιάνεται. Το κάνει με πάθος και στέφεται με επιτυχία. Στα 15 της χρόνια έχει καταφέρει να γίνει πρόσωπο περιζήτητο για τους οίκους μόδας, έχοντας στο ενεργητικό της συμμετοχές σε fashion shows και διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων οίκων.

Ομως το μεγάλο βήμα στην καριέρα της φαίνεται ότι γίνεται τώρα αφού το μοντέλο θα είναι το νέο πρόσωπο των καλλυντικών που φέρουν την υπογραφή του Marc Jacobs. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Kaie Gerber έδωσε μια παρασκηνιακή γεύση από την συνεργασία της με τον οίκο.

 

 

 

Λανσάρει την πρώτη καμπάνια καλλυντικών της και δεν θα μπορούσε παρά να πλημμυρίσει από ενθουσιασμό. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρούν οι δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξή στο περιοδικό Allure. «Είμαι ενθουσιασμένη και με τιμά η πρώτη καμπάνια καλλυντικών με τον Μarc Jacobs. Ο Mark είναι κάτι περισσότερο από fashion icon στις μητροπόλεις της μόδας. Νιώθω παθιασμένη με τα καλλυντικά του». Το έχουμε διαπιστώσει, Kaia!