H Kρίσι Τέιγκεν δείχνει ξανά τις ραγάδες στα πόδια της -Oι γυναίκες την αποθεώνουν | 0 bovary.gr
H Kρίσι Τέιγκεν δείχνει ξανά τις ραγάδες στα πόδια της -Oι γυναίκες την αποθεώνουν | 0 bovary.gr
19|01|2017 16:02
SHARE
ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ

H Kρίσι Τέιγκεν δείχνει ξανά τις ραγάδες στα πόδια της -Oι γυναίκες την αποθεώνουν


Μπορεί να είναι διάσημη, αλλά είναι πάντα ακομπλεξάριστη και ειλικρινής με τους φαν της.

Τι κι αν η Κρίσι Τέιγκεν είναι μία από τις διάσημες που κάθε εμφάνιση της χαρακτηρίζεται ως σέξι ή τέλεια από τα διεθνή μέσα, αλλά η ίδια δεν φοβάται να δείξει τα εμφανή σημάδια που της άφησε η εγκυμοσύνη.

 

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Dec 25, 2016 at 10:11am PST

 

Έχοντας ξαναβγάλει φωτογραφία το 2015, δείχνοντας τα σημάδια στα πόδια της, η Κρίσι Τείγκεν αυτή την φορά δημοσίευσε μία φωτογραφία στο snapchat της δείχνοντας το πόδι της να είναι γεμάτο ραγάδες μετά την γέννα.

Και ενώ πολλοί θα μπορούσαν να την κατακρίνουν, δεκάδες φαν έτρεξαν να την «συγχαρούν» για την τόλμη της. Ένας χρήστης την ευχαρίστησε στο Τweeter που του υπενθύμισε πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι 100% αψεγάδιαστος, ενώ άλλοι της έδωσαν συγχαρητήρια που είναι ο εαυτός της, λέγοντάς της να μην αλλάξει ποτέ.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι μαμάδες που «ταυτίστηκαν» με την φωτογραφία της Κρίσι, λέγοντας πως έχουν και αυτές ίδια σημάδια λόγω της εγκυμοσύνης.

Η Κρίσι Τέίγκεν και ο άντρας της και τραγουδιστής Τζον Λέντζεντ έγιναν γονείς τον Απρίλιο του 2016.

 

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jan 8, 2017 at 10:29am PST

 

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους είχαν κατακρίνει όταν είχαν ανακοινώσει πως διάλεξαν (επίτηδες ) να κάνουν κοριτσάκι. Το μοντέλο είχε εξηγήσει στο περιοδικό People ότι διάλεξε ένα θηλυκό έμβρυο κατά τη διάρκεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η ίδια και ο σύζυγός της θα αποκτήσουν στα σίγουρα μια κόρη.

 

 

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on Jan 2, 2017 at 10:50am PST