Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου και να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου; | 0 bovary.gr
Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου και να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου; | 0 bovary.gr
02|02|2018 12:08
SHARE
MINDGYM

Θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου και να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου;


Το «λάθος» δεν είναι καταδίκη. Είναι ένα μικρό βήμα στην πορεία προς τον στόχο. Είναι «ό,τι δεν δούλεψε με τον καλύτερο τρόπο», «ό,τι δεν μας έφερε όσα περιμέναμε», «ό,τι μας απογοήτευσε». Και ποτέ δεν μας «συμβαίνει» αλλά το «προσκαλούμε» (ή το προκαλούμε)...

Η Mindgym σας προσκαλεί, σε ένα τρίωρο ανθρώπινο εργαστήριο, με στόχο την επικοινωνία, την κατανόηση, την αυτογνωσία, την εξέλιξη και τον έλεγχο της ίδιας μας της ζωής. 

Μια ζωή που ελέγχουμε, είναι μια καλύτερη ζωή. Μια ζωή που ζούμε πρώτα για εμάς τους ίδιους. Μια ζωή με σκοπό και στόχους που έχει νόημα και κυλάει όμορφα άσχετα με τις συνθήκες. Όταν δεν «αφήνεις το τιμόνι» στα χέρια άλλων, κατευθύνεσαι στον δικό σου προορισμό και όχι στον προορισμό κάποιου άλλου. Ακόμα κι αν αυτός ο «άλλος» είναι το πιο «σκοτεινό κομμάτι» του ίδιου σου του εαυτού. 

Αν και εσύ έχεις καθυστερήσει στο να ορίσεις τον προσωπικό σου προορισμό...μην ανησυχείς. Δεν είναι αργά και πλέον θα είναι ένας δικός σου προορισμός τον οποίο θα μάθεις πως να ανακαλύπτεις. 

Θα μάθετε πως η ζωή που ζείτε μέχρι σήμερα, είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα δικών σας επιλογών και πως θα την αλλάξετε, αλλάζοντας τον τρόπο που επιλέγετε. Αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε. 

Αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνείτε πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και έπειτα με τους άλλους. Θα μάθετε γιατί σκέφτεστε όπως σκέφτεστε καθώς και γιατί συχνά παρασύρεστε από τις επιλογές άλλων που οδηγούν τη ζωή σας.

Θα μάθετε τι είναι τα όρια και πώς να τα βάζετε ώστε να προστατεύεστε. Και θα μάθετε πώς τα λάθη που κάνατε μέχρι σήμερα, είναι στην ουσία, οι καλύτεροί σας φίλοι. 
Αρκεί να τους «προσκαλείτε» συχνά για κουβέντα με σκοπό την αυτογνωσία και την προσωπική εξέλιξη. 

Για τους αναγνώστες του bovary.gr προσφέρεται κουπόνι αξίας 5€ που θα αφαιρεθεί από το κόστος της συμμετοχής. Καταχωρείτε το bovary5 (στο ειδικό πεδίο της φόρμας εγγραφών) και έχετε αυτόματα εξασφαλίσει την έκπτωσή σας!

 

Περισσότερες πληροφορίες https://www.mindgym.eu/workshops-seminars-events/

TAGS