Μυστικά από ειδικό για να γίνεις η τέλεια οικοδέσποινα στο ρεβεγιόν | 0 bovary.gr
Μυστικά από ειδικό για να γίνεις η τέλεια οικοδέσποινα στο ρεβεγιόν | 0 bovary.gr
NEW YEARS EVE

Μυστικά από ειδικό για να γίνεις η τέλεια οικοδέσποινα στο ρεβεγιόν


Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν έχει τα δικά του μυστικά επιτυχίας.

Εχει τη δική του «συνταγή» και τα «υλικά» θα πρέπει όλα να είναι δικής μας επιλογής (αγαπημένα μας πρόσωπα, γεύσεις και μουσική του γούστου μας, διακόσμηση που μας κάνει πρώτα εμάς να νιώθουμε καλά) . Φυσικά, όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια και τα «απρόοπτα» είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αν τη φετινή χρονιά γίνεσαι για πρώτη φορά οικοδέσποινα ενός πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν ή θα είσαι για μια ακόμα μια σεζόν, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις μικρά μυστικά δοκιμασμένα, με εγγυημένη επιτυχία. Έτσι το φετινό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα μείνει στη μνήμη σου, αλλά και στη μνήμη όλων αυτόν που θα το τιμήσουν με την παρουσία τους ως μια πολύ ευχάριστη ανάμνηση.

O σχεδιαστής Jonathan Adler μοιράζεται μικρά μυστικά επιτυχίας ενός ρεβεγιόν. Ανοιξε το σπίτι σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και αφέσου στην μαγεία της ημέρας. Υποδέξου το νέο χρόνο με τον καλύτερο τρόπο.

1) Για τη λίστα των καλεσμένων: Μην καλέσεις πρόσωπα αλόγιστα. Φρόντισε ο αριθμός των καλεσμένων να αντιστοιχεί στις δυνατότητες τους σπιτιού να τους υποδεχτεί. Εννοείται ότι δεν καλείς πρόσωπα με τα οποία δεν έχεις καλές σχέσεις, απλά και μόνο για δημόσιες σχέσεις. Απλό!

2) Για το μενού: Ετοίμασε πιάτα που ξέρεις ότι όλοι αγαπάνε. Μην μπεις σε διαδικασία να ετοιμάσεις κάτι πολύ... gourmet που πολλοί θα διστάζουν να δοκιμάσουν. Κάνε φαγητά εύκολα στην παρασκευή τους, πιάτα με γεύσεις γνώριμες και φρόντισε να υπάρχει ισορροπία και αναλογία!

3) Τα ποτά: Μην αναλώσεις πολύτιμο χρόνο φτιάχνοντας κοκτέιλ για να εντυπωσιάσεις. Καλό κρασί ή όποιο άλλο ποτό επιθυμείς θα είναι το τέλειο συνοδευτικό των πιάτων σου και όλης της βραδιάς.

4) Η διάθεσή σου τους επηρεάζει όλους: Χαλάρωσε. Κι αν κάτι πάει όπως δεν είχες υπολογίσει μην φέρεις την καταστροφή. Να θυμάσαι ότι η οικοδέσποινα δίνει τον ρυθμό της βραδιάς. Αν είσαι συνεχώς αγχωμένη τότε αυτό μεταφέρεται και στους καλεσμένους σου και η αμηχανία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

5) Παιχνίδια – μουσική: Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις προνοήσει για αυτά. Playlist για όλα τα γούστα και παιχνίδια για την παρέα (χαρτιά ή επιτραπέζια) για το καλό της νέας χρονιάς.