Tι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή τη selfie με τα εκατοντάδες likes | 0 bovary.gr
Tι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή τη selfie με τα εκατοντάδες likes | 0 bovary.gr
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Tι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή τη selfie με τα εκατοντάδες likes


Tι πραγματικά κρύβεται πίσω από μια «τέλεια selfie»; Ενα βίντεο της ηθοποιού, συγγραφέα και blogger Tova Leigh δίνει την απάντηση και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ολα ξεκίνησαν από την φωτογραφία που η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της και το πόσο σέξι έδειχνε έπεσαν «βροχή».

Ομως, η αλήθεια της Τοva είναι διαφορετική. Δεν έχει ρετούς.

Λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας της, η Tova Leigh μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους δείχνοντας υπό ποιες συνθήκες φωτογραφήθηκε και εκφράζοντας την «ενοχή» της. Γιατί πιστεύει ότι απλά εξαπάτησε τους φίλους της μιας και η πραγματικότητά είναι διαφορετική...

«Σήμερα σας παρουσιάζω το παρασκήνιο αυτής της φωτογραφίας. Πώς πραγματικά ήμουν όταν την έβγαζα, χωρίς τις 20 προσπάθειες για να την βγάλω σωστά, χωρίς να κόψω τα εκατοστά που δεν μου άρεσαν και χωρίς να προσθέσω τα φίλτρα που με δείχνουν πιο όμορφη» έγραψε η Τοva στο Facebook. «To Σαββατοκύριακο διάβασα ένα άρθρο για πώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν θλίψη και ανασφάλεια για τις φωτογραφίες των «αψεγάδιαστων» στα social media που θεωρούν ότι είναι αληθινοί» συμπλήρωσε. Η πραγματικότητα απέχει πολύ.

 

 

A post shared by Tova Leigh (@tova_leigh) on Jun 2, 2017 at 8:59am PDT

«Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι αυτό που βλέπετε στα social media δεν είναι η πραγματικότητα. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να παρουσιάζουν την ωραία πλευρά του εαυτού τους στα social media και πιστεύω ότι αυτό είναι το φυσικό. Ομως, οι νέοι άνθρωποι που θέλουν να προβάλλονται στα social media πρέπει να ξέρουν ότι αυτό που η ζωή είναι στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ωραίο από κάθε ρετουσαρισμένη φωτογραφία με φίλτρα» δηλώνει η ίδια στο Scary Mommy.