Tι κοινό μπορεί να έχουν ένα ιταλικό λικέρ, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα, ένα βρετανικό γλυκό και μια γκρι βανίλια από τη Μαδαγασκάρη;
Όλες συνυπάρχουν αρμονικά στη θέση που τους αξίζει στα ψυγεία των παγωτών δωδώνη. Η ελληνική εταιρεία παραγωγής παγωτού από το 1967, παράγει παγωτό χωρίς συντηρητικά από αγνό πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκια κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, αληθινά φρούτα και ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. Φέτος, εμπλουτίζει τη πλούσια γκάμα των 47 γεύσεών της με σορμπέ, gourmet και άλλες «πειραγμένες» γεύσεις που αναμένεται να αποκτήσουν το φανατικό κοινό τους.