Vassiliki Roussou/ Instagram
Vassiliki Roussou/ Instagram
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Βασιλική Ρούσσου: Έγινε μοντέλο της νέας συλλογής του Στέλιου Κουδουνάρη


Ηer style rocks! Η Βασιλική Ρούσσου, ένα κορίτσι που ξεχώρισε στο επιτυχημένο reality μόδας «Μy Style Rocks», συνεχίζει τα βήματά της στον fashion κόσμο και οι δημιουργικές συνεργασίες δεν σταματούν.

Η Βασιλική Ρούσσου είναι ιδρύτρια του boho-chic brand «Marivee». Η συμμετοχή της στο «Μy style rocks» μπορεί να την έκανε ευρύτερα γνωστή στο κοινό, ωστόσο, η Βασιλική -πριν ακόμα συμμετάσχει στο reality μόδας- είχε περπατήσει σε πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές του σήμερα, χαρακτηρίζει την Βασιλική ως εκπρόσωπο της «ελληνικής ομορφιάς» στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο σχεδιαστής θέλησε να μας δώσει μια πρώτη γεύση από τις νέες του δημιουργίες.

Η Βασιλική Ρούσσου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου φορώντας ένα σικ bodysuit με κεντήματα, με την υπογραφή του Στέλιου Κουδουνάρη.

stelioskoudounaris/ Instagram
stelioskoudounaris/ Instagram

Σε συνέντευξή του στο bovary.gr ο Στέλιος Κουδουνάρης έχει δηλώσει:

«Κάθε εποχή, έχει τη μαγεία της. Λατρεύω να σχεδιάζω εξίσου και για το χειμώνα και για το καλοκαίρι. Το χειμώνα μου αρέσει πολύ το layering και ο συνδυασμός ετερόκλητων υλικών και κομματιών και τα ρούχα είναι κατά κάποιο τρόπο πιο αυστηρά ενώ το καλοκαίρι επικρατεί στις συλλογές μου πάντα μια πιο ανάλαφρη διάθεση που αντανακλάται από το μεσογειακό κλίμα» (...) .Σε κάθε μου συλλογή μπορεί να έχω μια διαφορετική γυναίκα στο μυαλό μου, αλλά πάντα είναι η ίδια. Απευθύνομαι στη γυναίκα του σήμερα, που ζει, τη γυναίκα που εργάζεται, που ταξιδεύει, που έχει υποχρεώσεις, που διασκεδάζει, φλερτάρει με το άγνωστο και μέσα από τις ενδυματολογικές τις επιλογές αναζητά την ελευθερία και ξεδιπλώνει την προσωπικότητα της. (...) Οι σχεδιαστές που είναι πιστοί στην αισθητική τους, σέβονται την ποιότητα και τους πελάτες τους και οραματίζονται το καινούργιο είναι αυτοί που ορίζουν αυτό που αποκαλούμε «Ελληνική μόδα» και πάντα θα υπάρχει το κοινό που θα τους ακολουθεί ανεξάρτητα από τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε σαν χώρα».

Διαβάστε επίσης: Μarivee: Boho-chic αξεσουάρ για κορίτσια που αγαπούν το καλοκαίρι

Διαβάστε επίσης: Καμία γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί στην καλοκαιρινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη