Η Μισέλ Ομπάμα, Φωτογραφία: ΑP images
Η Μισέλ Ομπάμα, Φωτογραφία: ΑP images
INSTAGRAM MOMENTS

H Μισέλ Ομπάμα πριν από 30 χρόνια όταν ήταν φοιτήτρια -Το συγκινητικό της μήνυμα


Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της από τα φοιτητικά της χρόνια στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον. 

Μάλιστα, έγραψε ένα μακροσκελές συγκινητικό κείμενο δίνοντας συμβουλές στους νέους φοιτητές που τώρα κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Η Μισέλ Ομπάμα μοιράζεται μέσω του Instagram μία φωτογραφία από το παρελθόν και συγκεκριμένα από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. 

«Γνωρίζω ότι το να είσαι πρωτοετής φοιτητής είναι τρομακτικό, γιατί και για μένα ήταν. Ημουν μαύρη και προερχόμενη από μια εργατική γειτονιά του Σικάγο, ενώ οι φοιτητές του Πρίνστον ήταν λευκοί και εύποροι. Δεν ξεχώρισα στην τάξη ούτε στο πλήθος λόγω του χρώματος του δέρματός μου. Αλλά βρήκα φίλους και έναν μέντορα, ο οποίος μου έδωσε αυτοπεποίθηση να είμαι ο εαυτός μου. Το να φοιτάς σε πανεπιστήμιο είναι σκληρή δουλειά, αλλά καθημερινά συναντώ ανθρώπους των οποίων η ζωή έχει αλλάξει ριζικά λόγω της παιδείας, όπως έγινε και σε μένα. Η συμβουλή μου προς τους φοιτητές είναι να είναι γενναίοι και να επιμείνουν σε αυτό. Συγχαρητήρια στην τάξη του 2018!» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης: Η αφοπλιστική αντίδραση ενός μικρού κοριτσιού όταν βλέπει το πορτρέτο της Μισέλ Ομπάμα

Μόνο η Μισέλ Ομπάμα θα μπορούσε να συγχαρεί τόσο έξυπνα την Κέιτ Μίντλετον για το νέο μωρό