Splash / Ideal Image
Splash / Ideal Image
ΣΙΚ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H βασίλισσα Ράνια έδωσε μια υπέροχη διάσταση σε ένα από τα must prints της σεζόν


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας δεν μας εξέπληξε με την στιλιστική της επιλογή στην πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της.

Μια γυναίκα με λεπτό γούστο, που προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια στις εμφανίσεις της, έχει δημιουργήσει το δικό της στιλιστικό κώδικα ακολουθώντας τον πιστά και δεν μας συνηθίζει σε ακραίους πειραματισμούς και συνδυασμούς, έχει τον τρόπο να μας κερδίζει με τις επιλογές της σε κάθε της εμφάνιση.

Πριν από λίγες ημέρες, επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο με τον σύζυγό της, βασιλιά Abdullah και συνάντησε το ζεύγος Τραμπ επιλέγοντας μακρυμάνικη ροζ μπλούζα και παντελόνι στο ίδιο χρώμα.

Οι επίσημες συναντήσεις της βασίλισσας Ράνια με σημαίνοντα  πρόσωπα συνεχίζονται και αυτή τη φορά την είδαμε με ένα σύνολο που επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την φινέτσα που διακρίνει τις στιλιστικές της επιλογές.

Το πουκάμισό της με floral prints -σε ροζ και πράσινο- έχει την υπογραφή του οίκου Dior και συνδυάστηκε με Fendi midi φούστα. Το look της συμπλήρωσε μια δερμάτινη τσάντα από τον οίκο Celine.

Η βασίλισσα Ράνια ξέρει τι της ταιριάζει και υποστηρίζει τις επιλογές της με ένα ξεχωριστό τρόπο. Valentino, Balmain, Armani και Dior: είναι μερικοί από τους οίκους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των στιλιστικών της επιλογών.

Η βασίλισσα έδωσε ένα elegant και συνάμα μοντέρνο twist στην εμφάνισή της επιλέγοντας τα floral prints που είναι μια από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν και οι παραλλαγές της είναι πάντα ενδιαφέρουσες.

Το φινετσάτο στιλ της κλείνει μέσα του όλες τις τρέχουσες τάσεις αλλά πάντα προσαρμοσμένες στο προσωπικό της γούστο.

 queenrania/ Instagram
queenrania/ Instagram