Κάτια Δανδουλάκη, Φωτογραφία: NDP photo agency
Κάτια Δανδουλάκη, Φωτογραφία: NDP photo agency
TIE DYE

Η Κάτια Δανδουλάκη τόλμησε την hot τάση της σεζόν στα τζιν που διχάζει τον κόσμο της μόδας


H Κάτια Δανδουλάκη ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, αλλά μόνο όσες της πηγαίνουν.

Αλλωστε η Κάτια Δανδουλάκη έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στη BOVARY: «Δεν ακολουθώ μόδα που δεν μου πάει. Πρέπει η γυναίκα να ξέρει τι την κολακεύει. Κάνω ό,τι η αισθητική μου μου επιβάλει. Δεν ντύνομαι ακριβά, κι ας δίνω αυτή την αίσθηση. Είμαι κοκέτα, όχι φιλάρεσκη. Δεν με νοιάζει αν στο πλάνο φανεί μια ρυτίδα».

H ηθοποιός έδωσε το παρών στην παρουσίαση των θεατρικών παραστάσεων «Ορέστεια» και «Ικέτιδες» του Εθνικού στην Επίδαυρο και φόρεσε την hot τάση της σεζόν στα τζιν.

Η Κάτια Δανδουλάκη υιοθέτησε την tie-dye τάση στα τζιν και την συνδύασε με μακρύ μπεζ blazer που είναι και αυτό ένα από τα trends της μόδας για αυτή την άνοιξη. Τα αθλητικά της παπούτσια ολοκλήρωσαν το look της. 

H tie-dye τάση στα τζιν έχει διχάσει τον κόσμο της μόδας. Αλλά, όπως όλες γνωρίζουμε όταν φοράμε κάτι, πρέπει να το υποστηρίζουμε. Να νιώθουμε άνετες μέσα σε αυτά που φοράμε. 

Και η Κάτια Δανδουλάκη το κάνει πράξη με επιτυχία. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Άκης Σακελλαρίου-Κάτια Δανδουλάκη, Φωτογραφία: NDP photo agency
Άκης Σακελλαρίου-Κάτια Δανδουλάκη, Φωτογραφία: NDP photo agency

Οσο για την σιλουέτα της, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Η ηθοποιός προσέχει τη διατροφή της και αυτό φαίνεται. 

«Είμαι πολύ επιρρεπής στις ηδονές της ζωής. Εκοψα τις σοκολάτες, τα παγωτά με μεγάλο κόπο στα 35-40. Εβαλα τον εαυτό μου σε απόλυτη αποχή, έπαθα τρεμούλες, έτρωγα τσίχλες. Ποτέ δεν ήμουν του ποτού, του ξενυχτιού. Η μητέρα μου με είχε μάθει από μικρή στη διατροφή. Δεν άντεχα τα πιο λαδερά, τα «βρώμικα», αν και τρελαίνομαι για σουβλάκι με πίτα. Θα το φάω μια στο τόσο» έχει αποκαλύψει στη BOVARY.

NDP photo agency
NDP photo agency
NDP Photo agency
NDP Photo agency