Apimages
Apimages
PLUS SIZE ΜΟΝΤΕΛΑ

Με αυτή τη φωτογραφία η Ασλεϊ Γκράχαμ ξεκαθαρίζει ότι ανήκει στο σόου της Victoria’s Secret


Στις 20 Νοεμβρίου το «The Victoria Secret's Fashion Show» θα μεταδοθεί για πρώτη φορά από την Κίνα και το διάσημο plus size μοντέλο Ασλεϊ Γκράχαμ μόλις ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα.

Είναι το plus size μοντέλο, που πιστεύει ακράδαντα, ότι η ομορφιά της γυναίκας δεν ανήκει στα ασφυκτικά πρότυπα των πολύ αδύνατων μοντέλων που μονοπωλούσαν μέχρι πρόσφατα τις σελίδες των περιοδικών.

H 29χρονη Ασλεϊ Γκράχαμ, η οποία έγραψε ιστορία ως η πιο σέξι Τζέσικα Ράμπιτ στο περιοδικό «Love» που την συμπεριέλαβε στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου για το 2016, στέλνει το δικό της μήνυμα για το πιο δημοφιλές fashion show του πλανήτη.

Οταν οι άγγελοι της Victoria Secret περπατούν στο catwalk δεν μπορεί παρά να γίνει το θέμα της ημέρας σε όλο τον κόσμο καθώς το fashion show των πιο διάσημων εσωρούχων είναι φαντασμαγορικό.

Η Ασλεϊ Γκράχαμ όμως θέλει να τονίσει πως σε αυτό το show θα έπρεπε να συμμετέχουν και plus size μοντέλα και πως η ομορφιά δεν περιορίζεται μόνο σε καλλίγραμμα αδύνατα μοντέλα. 

Ετσι η διάσημη ακτιβίστρια σε όλο τον κόσμο για την εικόνα του σώματος ανέβασε μία φωτογραφία της που τραβήχτηκε το 2016 για το περιοδικό Elle και έβαλε στον εαυτό της τα περίφημα φτερά που φοράνε τα μοντέλα της Victoria's Secret. 

«Εβαλα τα φτερά μου» σημειώσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 355 χιλιάδες likes. 

Δείτε τη φωτογραφία:

Αλλωστε εδώ και καιρό έχει εκφράσει το μεγάλο της όνειρο να περπατήσει στο διάσημο αυτό show.

 

 

«Ελπίζω πως οι γυναίκες θα δουν ότι αγαπώ τις καμπύλες μου με το μπικίνι και ότι θα ενθαρρυνθούν να κάνουν κι εκείνες το ίδιο. Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω το σώμα μου, ούτε εγώ, ούτε και καμία γυναίκα. Οι καμπύλες και η αυτοπεποίθηση είναι ένας σέξι συνδυασμός» έχει σημειώσει στο παρελθόν. 

Διαβάστε επίσης: Η Ασλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται ολόγυμνη και υπερήφανη για την κυτταρίτιδά της

Victoria’s Secret X Balmain: Στα fitting για τη μεγάλη συνεργασία

Victoria's Secret: Οι άγγελοι περπάτησαν για 22η φορά στο πιο διάσημο σόου εσωρούχων του πλανήτη